رفتن به مطلب

آموزش کتابخانه Farakhani (تصویری)


nany12

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت همه دوستان

امروز تصمیم گرفتم که آموزش کتابخانه Farakhani رو بزارم چون خودم هم خیلی درگیر فراخوانی دیتابیس بودم و هرکاری میکردم یاد نمیگرفتم ولی با این کتابخانه هم آسون تره و هم ساده تر.

خوب میریم سراغ آموزش:

اول باید کتابخانه Farakhani رو دانلود و اجراش کنید.

میتونید کتابخونه Farakhani رو از لینک زیر دانلود کنید:

کلیک کنید

خوب حالا میریم سراغ کد نویسی

اول کتابخونه های زیر رو فعال کنید:

p1q0fv9ag9rikjip7oep.png

 

 

بعد وارد دیزاینر میشید و یک لیست ویو درست میکنید

hb56wt3gw663tja9nh4c.png

در قسمت Process_Globals کد های زیر را مینویسیم:

avrbpz3sejgwgc86s0u0.png

 

در قسمت  Globals هم کد های زیر را مینویسیم:

jrq42jszy8ea5my5yq78.png

 

 

و در قسمت Activity_Create هم لای اوتی که لیست ویو توش هست رو معرفی میکنیم:

21z9kk03fofj0zzw6er2.png

 

بعد ساب زیر رو ایجاد میکنید:

alc78h3n5jca3fr3shyv.png   

Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	ListViewValue = Value
	StartActivity(TextActivity)
End Sub

صفحه اول تموم شد حالا میریم سر صفحه دوم

اول یک نگاه کلی به صفحه اول میندازیم:

qwab07ue743282kfmro7.png

 

کد هاش:

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.
Dim Cursor1 As Cursor
Dim sql1 As SQL
Dim ListViewValue As String
End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.
	Private ListView1 As ListView
	Dim farakhani1 As Farakhani
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("Layout1")
farakhani1.SingleLineTitr("test.db",sql1,Cursor1,"SELECT * FROM test",ListView1,"name","id")
farakhani1.TwoLineTitr("test.db",sql1,Cursor1,"SELECT * FROM test",ListView1,"name","famili","id")
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub



Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	ListViewValue = Value
	StartActivity(TextActivity)
End Sub

حالا برسیم به صفحه دوم

صفحه دوم

 

یک اکتیویتی با نام TextActivity ایجاد میکنیم:

 

وارد دیزاینر میشیم و یک لایه ای جدید با نام دلخواه (من گذاشتم 2) ایجاد میکنیم و داخلش یک لبیل میزاریم:

 

auvp8xou698r7yd9u6ge.png

 

در قسمت Globals صفحه دوم این کد رو مینویسیم:

guui70682s7fk00ol85g.png

 

و در قسمت Activity_Create مینویسید:

2rfthum73nxuc8uk4sci.png

Activity.LoadLayout("2")
	Dim Farakhani1 As Farakhani
	Farakhani1.FarakhaniMatn("test.db",Main.SQL1,Main.Cursor1,"SELECT * FROM test WHERE id=",Main.ListViewValue,Label1,"call")

تمام

به همین سادگی

موفق باشید

تا آموزش بعدی

 

مشکل یا سوالی داشتید در خدمتم

ما را از نظرات سازنده خود محروم نکنید :gol:

 

 

 

دانلود سورس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی قسمت گذاشتن «دو خطی» نوشتی *تک خطه*!

تصحیح کن!

و باتشکر

 

 

درست شد

ممنون از راهنماییت :ok:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا ذوق زده شدم که این کتابخونه، انقدر کا راه انداز شده که براش اموزش میذارن و خیلی از دوستان گل ازش استفاده میکنن

خیلی خیلی ممنون از تلاشت حسین اقای عزیز :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا ذوق زده شدم که این کتابخونه، انقدر کا راه انداز شده که براش اموزش میذارن و خیلی از دوستان گل ازش استفاده میکنن

خیلی خیلی ممنون از تلاشت حسین اقای عزیز :gol:

 

 

ممنون

کتابخونه ای بود که خودتون درست کرده بودید دیگه :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...

سلام واقعا شرمنده تاپیک قدیمی رو دوباره دارم آپ میکنم.... اما برای من حتی توی خود سورسی که گذاشتید هم بیسیک بهش گیر میشه...به این خط:

farakhani1.TwoLineTitr("test.db",sql1,Cursor1,"SELECT * FROM test",ListView1,"name","famili","id")

حتی هیچ جای این کد قرمز هم نشده! بنفشه زیرش که کر کنم یعنی مقداری نداره...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

از کدوم ورژن کتابخونه استفاده میکنی؟؟

من ازنسخه 3 کتابخونه استفاده کردم و این مشکل رو داشت

ولی با نسخه 2 هیچ مشکلی نداره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دست سازندش درد نکنه.

 

ولی بنظر من با خود دستورات SQL کار کردن بهتره ، چون

 

انعطاف بیشتری داره و چون SQL دستوراتش تو هر زبانی ثابته ،

 

یه بار یاد بگیرین ، دیگه حله و تو هر زبانی میتونین به کار بگیرینش.

 

البته ناگفته نماند که من از توابع این کتابخونه مطلع نیستم و صرفا تجربه

 

شخصی مو گفتم.

 

ارادت./

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...