salar_blackdroid 408 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام. بعنوان کسی که بیش از 7 ساله برنامه نویسی زبانهای خانواده C رو کار می کنم و مدیر VIP انجمن برنامه نویس بودم ، نظر شخصی مو بهتون میگم : Programming رو شما نمیتونی از forum ها یاد بگیری !!! چرا ؟ چون انجمن های برنامه نویسی بیشتر بر مبنای سوال / جواب میره جلو و روی یک محور خاص متمرکزه در صورتیکه دایره برنامه نویسی خیلی خیلی گسترده تر از اینها ست . بنده خودم تو این 7 سال فکر کنم بیش از 50 تا Ebook البته درس حسابی واسه زبانهای خانواده C خوندم تا رسیدم به اینجا و هنوز هم خیلی راه درازی جلوم دارم. انجمن های برنامه نویسی بیشتر برای اینه که شما بری خودت کد بزنی و بیای اینجا اشکالت رو بپرسی !! تو همه کاری اگه میخوای موفق بشی اول و آخرش پشتکار و اراده خود آدمه !!! اینو بهتون قول میدم که با Copy Paste کردن به هیچ و هیچ جایی نخواهید رسید !!! جالبه اینو بهتون بگم پروژه لیسانس من (رشتم نرم افزاره) بیش از 3000 خط کد تو #C بود که تقریبا میشه گفت 40 درصد نرم افزار Matlab رو توش داشت ولی بعد لطف خدا ، همش کار خودم بود . توکل کنید ، تلاش کنید و برید جلو . شرمنده طولانی شد. ))) یا علی. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.