رفتن به مطلب
  • 0

چجوری میشه فهمید که یک برنامه ای در گوشی کاربر نصبه


salmana

سوال

من میخاستم بدونم که چجوری میشه فهمید که یک برنامه در گوشی کاربر نصب هست و بعد با اون یک دستور بهش بدم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام راه های بسیاری هست 100% این احتیاج به اینترنت داره

شما میتونید یه متن رو درست کنید تو برنامه و بفرستید به ایمیل یا صفحه سایت که نصب شد به همین راحتی وقتی طرف برنامرو باز کرد اگر به اینترنت وصل بود این عمل انجام شه

و برای اینکه 20بار این عمل انجام نشه میتونید یه تکست یا دیتابیس ذخیره کنید و کد مربوط که تو سایت پره رو بنویسید که یکبار این عمل انجام شه

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آرمین جان شما منظور ایشون رو اشتباه فهمیدی

با استفاده از کتابخونه phone این عمل امکان پذیره

Dim pm As PackageManager
Dim pk As List
pk = pm.GetInstalledPackages
For i = 0 To pk.Size-1
	Log(pk.Get(i))
Next

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید که توضیح جامع ندادم.

این بازیهای کیه که توی بازار هست ها. مثلا یک قسمت دارن واسه دریافت سکه در صورت نصب بودن فلان برنامه ما . حالا میخام بدونم که اگر فلان برنامه خودم نصب شده فلان کار را انجام بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید که توضیح جامع ندادم.

این بازیهای کیه که توی بازار هست ها. مثلا یک قسمت دارن واسه دریافت سکه در صورت نصب بودن فلان برنامه ما . حالا میخام بدونم که اگر فلان برنامه خودم نصب شده فلان کار را انجام بده

خو با کد ddccsdad عزیز log میگیری اگه اسم برنامت توش بود با یه if کاری که میخوای بکن دگ

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون میشم کد کاملش رو بگین : اسم برنامه من Tehran هست و پکیج نیم هم Tehran.iran هست. حالا اگه این برنامه بود یک مسج باکسی به کاربر نمایش بدیم.... با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکمم خودتون تلاش کنید انقد دنبال کد آماده نباشید :|

Dim far As Intent
Dim pm As PackageManager

far=pm.GetApplicationIntent("Tehran.iran")
If far.IsInitialized Then
Msgbox("barname vojod darad","")
Else
Msgbox("barname vojod nadarad","")
End If

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی.... در ضمن مطمئناً هر برنامه نویسی اول خودش تلاش میکنه که خودش حل کنه. چون شیرینی کار توی همینه. حتی توی سایت مرجع هم رفتم ولی خوب من نتونستم چیزی پیدا کنم. هر چند که حتما توی سایت مرجع بوده..... خلاصه تنکیو

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...