salmana 174 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من میخاستم بدونم که چجوری میشه فهمید که یک برنامه در گوشی کاربر نصب هست و بعد با اون یک دستور بهش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام راه های بسیاری هست 100% این احتیاج به اینترنت داره شما میتونید یه متن رو درست کنید تو برنامه و بفرستید به ایمیل یا صفحه سایت که نصب شد به همین راحتی وقتی طرف برنامرو باز کرد اگر به اینترنت وصل بود این عمل انجام شه و برای اینکه 20بار این عمل انجام نشه میتونید یه تکست یا دیتابیس ذخیره کنید و کد مربوط که تو سایت پره رو بنویسید که یکبار این عمل انجام شه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ آرمین جان شما منظور ایشون رو اشتباه فهمیدی با استفاده از کتابخونه phone این عمل امکان پذیره Dim pm As PackageManager Dim pk As List pk = pm.GetInstalledPackages For i = 0 To pk.Size-1 Log(pk.Get(i)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید که توضیح جامع ندادم. این بازیهای کیه که توی بازار هست ها. مثلا یک قسمت دارن واسه دریافت سکه در صورت نصب بودن فلان برنامه ما . حالا میخام بدونم که اگر فلان برنامه خودم نصب شده فلان کار را انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید که توضیح جامع ندادم.این بازیهای کیه که توی بازار هست ها. مثلا یک قسمت دارن واسه دریافت سکه در صورت نصب بودن فلان برنامه ما . حالا میخام بدونم که اگر فلان برنامه خودم نصب شده فلان کار را انجام بده خو با کد ddccsdad عزیز log میگیری اگه اسم برنامت توش بود با یه if کاری که میخوای بکن دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ممنون میشم کد کاملش رو بگین : اسم برنامه من Tehran هست و پکیج نیم هم Tehran.iran هست. حالا اگه این برنامه بود یک مسج باکسی به کاربر نمایش بدیم.... با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یکمم خودتون تلاش کنید انقد دنبال کد آماده نباشید :| Dim far As Intent Dim pm As PackageManager far=pm.GetApplicationIntent("Tehran.iran") If far.IsInitialized Then Msgbox("barname vojod darad","") Else Msgbox("barname vojod nadarad","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ مرسی.... در ضمن مطمئناً هر برنامه نویسی اول خودش تلاش میکنه که خودش حل کنه. چون شیرینی کار توی همینه. حتی توی سایت مرجع هم رفتم ولی خوب من نتونستم چیزی پیدا کنم. هر چند که حتما توی سایت مرجع بوده..... خلاصه تنکیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salmana 174
من میخاستم بدونم که چجوری میشه فهمید که یک برنامه در گوشی کاربر نصب هست و بعد با اون یک دستور بهش بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.