1messi 11 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 بعد ازتایید نرم افزار توسط بازار ، من هم باید تایید اش کنم تا نمایش داده بشه ؟ بهترین زمان انتشار برنامه در کافه بازار ؟ کافه بازار بر چه اساس نرم افزار رو حرفه ای تشخیص میده و در بخش " تازه های برگزیده " قرار میده ؟ چه نکاتی دیگه برای موفقیت در فروش نرم افزار وجود داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سوال اول: اگه انتشار خودکار رو فعال کرده بشین خیر به تایید شما نیاز نیست و پس از تایید توسط بازار به طور خودکار به لیست تازه های بخش مورد نظر میره سوال دوم: تیک انتشار خودکار رو بردار واینکه بهترین زمان انتشار حدود سر ظهره اون زمان خوبه سوال سوم: براساس تعداد دانلود اونا و نظرات اون برنامه البته بیشتر بر اساس نظرات هستش سوال چهارم: گرافیک خوب.. آیکون خوب ... محتوا کامل و بدون نقص.. آپدیت منظم... پشتیبانی مناسب و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1messi 11 ارسال شده در 30 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سوال اول: اگه انتشار خودکار رو فعال کرده بشین خیر به تایید شما نیاز نیست و پس از تایید توسط بازار به طور خودکار به لیست تازه های بخش مورد نظر میره سوال دوم: تیک انتشار خودکار رو بردار واینکه بهترین زمان انتشار حدود سر ظهره اون زمان خوبه سوال سوم: براساس تعداد دانلود اونا و نظرات اون برنامه البته بیشتر بر اساس نظرات هستش سوال چهارم: گرافیک خوب.. آیکون خوب ... محتوا کامل و بدون نقص.. آپدیت منظم... پشتیبانی مناسب و ... من شنیده که ساعت 7 - 8 بعدازظهر خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 من شنیده که ساعت 7 - 8 بعدازظهر خوبه دوست عزیز من نظر خودمو گفتم از تجربه خودم گفتم منظور منم از حدود سرظهر بین ساعت 2 تا 4-5 بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1messi 11
بعد ازتایید نرم افزار توسط بازار ، من هم باید تایید اش کنم تا نمایش داده بشه ؟
بهترین زمان انتشار برنامه در کافه بازار ؟
کافه بازار بر چه اساس نرم افزار رو حرفه ای تشخیص میده و در بخش " تازه های برگزیده " قرار میده ؟
چه نکاتی دیگه برای موفقیت در فروش نرم افزار وجود داره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.