1messi 11 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ بعد ازتایید نرم افزار توسط بازار ، من هم باید تایید اش کنم تا نمایش داده بشه ؟ بهترین زمان انتشار برنامه در کافه بازار ؟ کافه بازار بر چه اساس نرم افزار رو حرفه ای تشخیص میده و در بخش " تازه های برگزیده " قرار میده ؟ چه نکاتی دیگه برای موفقیت در فروش نرم افزار وجود داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سوال اول: اگه انتشار خودکار رو فعال کرده بشین خیر به تایید شما نیاز نیست و پس از تایید توسط بازار به طور خودکار به لیست تازه های بخش مورد نظر میره سوال دوم: تیک انتشار خودکار رو بردار واینکه بهترین زمان انتشار حدود سر ظهره اون زمان خوبه سوال سوم: براساس تعداد دانلود اونا و نظرات اون برنامه البته بیشتر بر اساس نظرات هستش سوال چهارم: گرافیک خوب.. آیکون خوب ... محتوا کامل و بدون نقص.. آپدیت منظم... پشتیبانی مناسب و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1messi 11 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سوال اول: اگه انتشار خودکار رو فعال کرده بشین خیر به تایید شما نیاز نیست و پس از تایید توسط بازار به طور خودکار به لیست تازه های بخش مورد نظر میره سوال دوم: تیک انتشار خودکار رو بردار واینکه بهترین زمان انتشار حدود سر ظهره اون زمان خوبه سوال سوم: براساس تعداد دانلود اونا و نظرات اون برنامه البته بیشتر بر اساس نظرات هستش سوال چهارم: گرافیک خوب.. آیکون خوب ... محتوا کامل و بدون نقص.. آپدیت منظم... پشتیبانی مناسب و ... من شنیده که ساعت 7 - 8 بعدازظهر خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ من شنیده که ساعت 7 - 8 بعدازظهر خوبه دوست عزیز من نظر خودمو گفتم از تجربه خودم گفتم منظور منم از حدود سرظهر بین ساعت 2 تا 4-5 بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1messi 11
بعد ازتایید نرم افزار توسط بازار ، من هم باید تایید اش کنم تا نمایش داده بشه ؟
بهترین زمان انتشار برنامه در کافه بازار ؟
کافه بازار بر چه اساس نرم افزار رو حرفه ای تشخیص میده و در بخش " تازه های برگزیده " قرار میده ؟
چه نکاتی دیگه برای موفقیت در فروش نرم افزار وجود داره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.