qasem 249 ارسال شده در 31 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2015 سلام دوستان من میخوام کنار عنوانهای مطالبم شماره هاش یا همون id هاش هم باشه مثلا: 1- مقدمه 2- فصل اول 3- فصل سوم وبه همین ترتیب چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 من منتظرم لطفا راهنمایی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 ندیده بودم پستت رو برادرم... شما میای و توی لیبلت قرار میدی خوب lbl.text = cur.getint("id") &" - "& cur.getstring("onvan") اینو تست کنید برادر...اگر اروری چیزی داشت، خبر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 متشکرم مشکل اول حل شد ، اما وقتی روی عنوانها کلیک میکنم که بره متن رو نشون بده این ارور را میده کدهای اکتیویتی ای که متن را داخلش نشون میدم را گذاشتم . باز هم مممنون از لطف تون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 خوبه برادر من حلقه فور رو نمیبینم اینجا شما حلقه فور رو هم قرار بدید و cur.position رو مساوری i بذارید به احتمال زیاد، مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 دیباگ گرفتم دقیقا این خط ارور میده حلقه فور را دقیقا کجا استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 متن ارورت میگه، کورسور دقیقا چیزی رو نداره که بگیرتش... یعنی ممکنه متن نداشته باشی ببین یکم کدهات بی نظمن... اول فراخوانی هارو انجام بده یعنی cur.get هارو ردیف کن، بعد بیا خصوصیت بده به ویو ها... حلقه فور رو ، بعد از دستور Sql پیاده کن و در داخلش هم، cur.position = i قرار بده یه چیزی تو این مایه ها میشه برادر... for i = 0 to cur.row count-1 cur.position = i lbl.text = cur.getstring("matn") onvan.text = cur.getstring("onvan") next بازم میگم، مطمئن شو که متن داره این فیلدت... بقیه دوستان هم مسلما راهنماییت میکنن عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 مطمئن هستم فیلد متن داره . به هرحال متشکرم اگه دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 خواهش میکنم این مشکل، قبلا وقتی برام پیش میومد، که کورزور، مقداری نداشت برای همین گفتم بجای صفر، i بده بهش در کل، مشکلت حل شدنیه، موفق تر باشی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 فیلد Onvan از چه نوعی هستش ؟ اگه Integer یا Number نباشه این مشکلم پیش میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 ببیند اگه شما از مولتی پنل استفاده میکنید باید از خاصیت تگ برای گرفتن متن عنوان مورد نظر استفاده کنید احتمالا اینطوری ارور بالا رو نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 فیلد Onvan از چه نوعی هستش ؟ اگه Integer یا Number نباشه این مشکلم پیش میاد. فیلد onvan از نوع text هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 شما بیا از id استفاده کنید. یعنی مقدار متغییر meghdar رو برابر با id قرار بدید تا این مشکل رفع بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2015 سلام برادر به این شکل بگیر مثلا list.addsimgleline2(cur.getint("id") & "-" & cur.getstring("onvan"),cur.getstring("id")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 ممنون من از لیست ویو استفاده نکردم بلکه از اسکرول ویو استفاده کردم . عکس شو گذاشتم تا بهتر راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان من میخوام کنار عنوانهای مطالبم شماره هاش یا همون id هاش هم باشه مثلا: 1- مقدمه 2- فصل اول 3- فصل سوم وبه همین ترتیب چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.