رفتن به مطلب
  • 0

چطور id و onvan را با هم از دیتابیس بگیرم؟


qasem

سوال

سلام دوستان من میخوام کنار عنوانهای مطالبم شماره هاش یا همون id هاش هم باشه مثلا: 1- مقدمه 2- فصل اول 3- فصل سوم وبه همین ترتیب چیکار کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

ندیده بودم پستت رو برادرم...

شما میای و توی لیبلت قرار میدی خوب :)

lbl.text = cur.getint("id") &" - "& cur.getstring("onvan")

اینو تست کنید برادر...
اگر اروری چیزی داشت، خبر بدید :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشکرم مشکل اول حل شد ، اما وقتی روی عنوانها کلیک میکنم که بره متن رو نشون بده این ارور را میده

1111111111111111111111.png

 

کدهای اکتیویتی ای که متن را  داخلش نشون میدم را گذاشتم .

 

222222222222222222222.png

باز هم مممنون از لطف تون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوبه

برادر

من حلقه فور رو نمیبینم اینجا

شما حلقه فور رو هم قرار بدید

و cur.position رو مساوری i بذارید

به احتمال زیاد، مشکلتون حل میشه :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دیباگ گرفتم دقیقا این خط ارور میده

333333333333333333333.png

 

حلقه فور را دقیقا کجا استفاده کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متن ارورت میگه، کورسور دقیقا چیزی رو نداره که بگیرتش...

یعنی ممکنه متن نداشته باشی

ببین

یکم کدهات بی نظمن...

اول فراخوانی هارو انجام بده

یعنی cur.get هارو ردیف کن، بعد بیا خصوصیت بده به ویو ها...

حلقه فور رو ، بعد از دستور Sql پیاده کن و در داخلش هم، cur.position = i قرار بده

یه چیزی تو این مایه ها میشه برادر...

for i = 0 to cur.row count-1
cur.position = i
lbl.text = cur.getstring("matn")
onvan.text = cur.getstring("onvan")
next

بازم میگم، مطمئن شو که متن داره این فیلدت...

بقیه دوستان هم مسلما راهنماییت میکنن عزیزم :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطمئن هستم فیلد متن داره .

به هرحال متشکرم

اگه دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم

این مشکل، قبلا وقتی برام پیش میومد، که کورزور، مقداری نداشت

برای همین گفتم بجای صفر، i بده بهش

در کل، مشکلت حل شدنیه،

موفق تر باشی...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فیلد Onvan  از چه نوعی هستش ؟

اگه Integer  یا Number  نباشه این مشکلم پیش میاد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببیند اگه شما از مولتی پنل استفاده میکنید باید از خاصیت تگ برای گرفتن متن عنوان مورد نظر استفاده کنید احتمالا اینطوری ارور بالا رو نمیده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فیلد Onvan  از چه نوعی هستش ؟

اگه Integer  یا Number  نباشه این مشکلم پیش میاد.

فیلد onvan  از نوع text هست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بیا از id استفاده کنید.

یعنی مقدار متغییر meghdar  رو برابر با id  قرار بدید تا این مشکل رفع بشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

به این شکل بگیر مثلا

list.addsimgleline2(cur.getint("id") & "-" & cur.getstring("onvan"),cur.getstring("id"))

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون من از لیست ویو استفاده نکردم بلکه از اسکرول ویو استفاده کردم . عکس شو گذاشتم تا بهتر راهنماییم کنید.

111111.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...