qasem 249 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام کنار عنوانهای مطالبم شماره هاش یا همون id هاش هم باشه مثلا: 1- مقدمه 2- فصل اول 3- فصل سوم وبه همین ترتیب چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ من منتظرم لطفا راهنمایی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ ندیده بودم پستت رو برادرم... شما میای و توی لیبلت قرار میدی خوب lbl.text = cur.getint("id") &" - "& cur.getstring("onvan") اینو تست کنید برادر...اگر اروری چیزی داشت، خبر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ متشکرم مشکل اول حل شد ، اما وقتی روی عنوانها کلیک میکنم که بره متن رو نشون بده این ارور را میده کدهای اکتیویتی ای که متن را داخلش نشون میدم را گذاشتم . باز هم مممنون از لطف تون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه برادر من حلقه فور رو نمیبینم اینجا شما حلقه فور رو هم قرار بدید و cur.position رو مساوری i بذارید به احتمال زیاد، مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دیباگ گرفتم دقیقا این خط ارور میده حلقه فور را دقیقا کجا استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ متن ارورت میگه، کورسور دقیقا چیزی رو نداره که بگیرتش... یعنی ممکنه متن نداشته باشی ببین یکم کدهات بی نظمن... اول فراخوانی هارو انجام بده یعنی cur.get هارو ردیف کن، بعد بیا خصوصیت بده به ویو ها... حلقه فور رو ، بعد از دستور Sql پیاده کن و در داخلش هم، cur.position = i قرار بده یه چیزی تو این مایه ها میشه برادر... for i = 0 to cur.row count-1 cur.position = i lbl.text = cur.getstring("matn") onvan.text = cur.getstring("onvan") next بازم میگم، مطمئن شو که متن داره این فیلدت... بقیه دوستان هم مسلما راهنماییت میکنن عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ مطمئن هستم فیلد متن داره . به هرحال متشکرم اگه دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش میکنم این مشکل، قبلا وقتی برام پیش میومد، که کورزور، مقداری نداشت برای همین گفتم بجای صفر، i بده بهش در کل، مشکلت حل شدنیه، موفق تر باشی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ فیلد Onvan از چه نوعی هستش ؟ اگه Integer یا Number نباشه این مشکلم پیش میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ ببیند اگه شما از مولتی پنل استفاده میکنید باید از خاصیت تگ برای گرفتن متن عنوان مورد نظر استفاده کنید احتمالا اینطوری ارور بالا رو نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ فیلد Onvan از چه نوعی هستش ؟ اگه Integer یا Number نباشه این مشکلم پیش میاد. فیلد onvan از نوع text هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ شما بیا از id استفاده کنید. یعنی مقدار متغییر meghdar رو برابر با id قرار بدید تا این مشکل رفع بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برادر به این شکل بگیر مثلا list.addsimgleline2(cur.getint("id") & "-" & cur.getstring("onvan"),cur.getstring("id")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون من از لیست ویو استفاده نکردم بلکه از اسکرول ویو استفاده کردم . عکس شو گذاشتم تا بهتر راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان من میخوام کنار عنوانهای مطالبم شماره هاش یا همون id هاش هم باشه مثلا: 1- مقدمه 2- فصل اول 3- فصل سوم وبه همین ترتیب چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.