ebham33 10 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام گروه برنامه نویسان حرفه ایی آندروید تو تلگرام راه انداختیم که این گروه مختص دوستان با تجربه و با استعداد است. برای ورود به گروه نمونه برنامه هاتون از لینک تلگرامhttps://telegram.me/ebham33 برای من پیغام کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام من پی ام دادم براتون لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ داداش من اینو تو تلگرام پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mv103 0 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1394/05/09, 23:47:02، ebham33 گفته است : با سلام گروه برنامه نویسان حرفه ایی آندروید تو تلگرام راه انداختیم که این گروه مختص دوستان با تجربه و با استعداد است. برای ورود به گروه نمونه برنامه هاتون از لینک تلگرامTelegram: Contact @ebham33 برای من پیغام کنید. موفق باشید. link nist @mobinamv103 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.