رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در گذاشتن عکس در دیتابیس (لطفا جواب بدید خیلی فوری)


MahdiHD

سوال

سلام به همه دوستان من به یکی مشکل برخوردم من با استفاده از کدهای زیر می خوام عکس و متن رو از دیتابیس بگیرم و نمایش بدم ولی خطای زیر رو می ده خیلی توی کد گشتم ولی مشکلی پیدا نکردم می شه راهنمایی کنید؟می خوام برنامه رو خروجی بگیرم تنها مشکلش اینه لطف کنید راهنمایی کامل کنید ممنون

کد :

Sub Process_Globals

Dim s As SQL
End Sub

Sub Globals
	Private OpenList As Button
	Private ScrollView1 As ScrollView
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Android")

If File.Exists(File.DirInternal,"dbbook.db")=False Then
File.Copy(File.DirAssets,"dbbook.db",File.DirInternal,"dbbook.db")
End If

If s.IsInitialized=False Then
s.Initialize(File.DirInternal,"dbbook.db",False)
End If

show
End Sub

Sub show
Dim sh As Int
sh=0
Dim cur As Cursor
cur=s.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl")
Dim h As Int
h = 2%y
For i = 0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
If cur.GetInt("Type")=0 Then
Dim Lbl As Label
Lbl.Initialize("")
Lbl.Text=cur.GetString("Value")
Lbl.TextSize=15
Lbl.TextColor=Colors.Black
ScrollView1.Panel.AddView(Lbl,2%x,h,96%x,0)
Dim su As StringUtils
Lbl.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(Lbl,Lbl.Text)
h = h + Lbl.Height + 2%y
sh=sh+Lbl.Height
ScrollView1.Panel.Height=sh
Else
Dim img As ImageView
img.Initialize("")
img.Bitmap=Namayesh(i)
Dim bp As BitmapExtended
bp.Initialize("")
ScrollView1.Panel.AddView(img,0,h,bp.getWidth(img.Bitmap),bp.getHeight(img.Bitmap))
h= h + bp.getHeight(img.Bitmap) + 2%y
sh=sh+bp.getHeight(img.Bitmap)
ScrollView1.Panel.Height=sh
End If
ScrollView1.Panel.Height=ScrollView1.Panel.Height+10%y
Next
End Sub

Sub Namayesh(Position As String) As Bitmap
Dim cur As Cursor
cur=s.ExecQuery("SELECT Value FROM Tbl")
cur.Position=Position

Dim bytes() As Byte
bytes=cur.GetBlob("Value")

Dim input As InputStream
input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length)

Dim b As Bitmap
b.Initialize2(input)
input.Close
Return(b)
End Sub

عکس دیتابیسم :

post-3189-0-05820000-1438504520_thumb.png

عکس خطا :

post-3189-0-41158900-1438504639_thumb.png

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام. من هنوز خوب کد نویسی اندوروید رو یاد نگرفتم. :roomNemishe:  راستش کدنویسی ها فقط فرق میکنه ولی روش کار یجوره. :fekr:

تو پی اچ پی که کار میکنم /

 

- وقتی یه عکسی رو تو یه پوشه ای ذخره میکنم . هنگام فراخوانی باید با نام اون پوشه فراخوانی کنم / مگر اینکه عکسه کنار پروژه باشه . اسم خود عکسو بنویسم.

 

- اسم عکست فارسیه اگه . رکوردتو utf8 کن .یا اسم عکسو انگلیسی کن

 

 

دقیقا حظور ذهن ندارم . ولی اینا بعضی مشکلات بودن.

 

 

- میشه سورس لاین 387 رو بزاری

 

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

اون بالا

کنار دکمه اجرا، گزینه release رو تغییر بدید به debug lagacy و ببینید دقیق از کدوم خط ارور دارید

من احتمال میدم روش فراخوانی عکستون مشکل داره

یا عکسی که وارد دیتابیس کردید...

 

yasin عزیز:)

عکس تو پوشه نیست، توی دیتابیس ذخیره شده و تبدیل شده به BLOB

سورس لاین 387 هم تا جایی که من میدونم، به جاوا کد میشه و بعد از دیکامپایل میشه دیدش.. :)

 

:gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

اون بالا

کنار دکمه اجرا، گزینه release رو تغییر بدید به debug lagacy و ببینید دقیق از کدوم خط ارور دارید

من احتمال میدم روش فراخوانی عکستون مشکل داره

یا عکسی که وارد دیتابیس کردید...

 

yasin عزیز :)

عکس تو پوشه نیست، توی دیتابیس ذخیره شده و تبدیل شده به BLOB

سورس لاین 387 هم تا جایی که من میدونم، به جاوا کد میشه و بعد از دیکامپایل میشه دیدش.. :)

 

:gol:

سلام آقا شهاب شما لطف دارین. میشه یه pdf  چیزی در اختیارم بزارین. تا را بیوفتم. زیاد از کدنویسی هاش سر در نمیارم.. دستورات البته..

 

یه سایتی چیزی...

 

نگو سورس های داخل سایتو نگا کن. کلی نگا کردم. ولی اینطوری فقط باید کپی کنم کد رو .. نمیتونم متوجه شم که دقیقا چی میگه .. اگه کمک کنی خیلی ممنون میشم. جبران میکنم./ :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برادرم، اموزش زیاد هست، چند تا تایپک بهتون معرفی میکنم

هرسوالی هم داشتید، حتی خیلی مبتدی هم بود، اگر جستجو کردید و سوال نشده بود، تایپک بزنید

اگرم میتونی عزیزم، اینجا سوال نپرس و اگه سوال جدیه، یه تایپک جدید بزن که دوستمون هم راحت تر نتیجه بگیره

من چندتا منبع براتون پیام خصوصی میکنم :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی برای گذاشتن عکس در دیتابیس متنی باید کدش رو توی sql برزنی یا تو بیسیک، میدونین منظورم چیه؟ مثلا یه کتاب بهمراه عکس ها ، اخه من دیدم یکی کد فراخوانی هعکس ها رو در sql زده بود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

اون بالا

کنار دکمه اجرا، گزینه release رو تغییر بدید به debug lagacy و ببینید دقیق از کدوم خط ارور دارید

من احتمال میدم روش فراخوانی عکستون مشکل داره

یا عکسی که وارد دیتابیس کردید...

 

yasin عزیز :)

عکس تو پوشه نیست، توی دیتابیس ذخیره شده و تبدیل شده به BLOB

سورس لاین 387 هم تا جایی که من میدونم، به جاوا کد میشه و بعد از دیکامپایل میشه دیدش.. :)

 

:gol:

مشکل از این خطه ولی نمی فهمم چرا:

b.Initialize2(input)

من قبلا با این روش عکس و متن فراخوانی کرده بودم ولی الان اینجوری شده راستی عکس هم سالمه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین برادر

شما اومدی با این کد، گفتی هر چی که توی ستون ولیو هست رو بگیره

در صورتی که توی رکورد اول، شما تصویر نداری، بلکه متنه و این ارور میده و میگه تصویری نیست که لود کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

رکورد اول رو متن قرار دادم ولی بازم همونطوره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...