bahman 165 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 خب دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم به کد بهم بگید من یک panel دارم به اسم panel1 و چمد تا imageview حالا با کد بخواهیم بگیم این ایمیج ویو 1 در وسط پنل 1 از چپ و راست قرار بگیره کدش چی میشه به کد بگید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 ممننون میشم دوستان بگن فقط درگیر اینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 برادر عزیزم اسپم ندید، شما کاربر نیمه فعالید و قوانین رو بهتر از خیلی ها میدونید ببین من ، یکم با پنل مشکل دارم دوتا کار میتونی انجام بدی یکی اینه که بیای و با کد اضاف کنی به پنل panel.addview(lbl,50%x,50%y,20,20) که ممکنه خیلی اوقات بهت جواب نده و ویو رو ببره اینور اونور میتونی با ازمونو خطا درست کنی وقتی ویو رو با این کد اضافه کردی، پنل، میشه پرنت این ویو بیا به این شکل تست کن ببین کار میکنه یا نه lbl.left = 50%x lbl.top = 50%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 من مظورم اینه بگم تو کد باتون فلان تو پنل فلان موقعیتش فلان جا باشه این کدی نداره که اسما به هم ربط داده شن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 ببین ویو ها به هم مربوط میشن اما نه اینجوری که شما میخوای میتونی مثلا بگی سمت چپ فلان ویو دقیقا جایی باشه که سمت راست فلان ویو هست اما اینی که شما میگی رو، تا حالا باهاش کار نکردم نمیدونم هست یا نه بذار دوستان راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 اینارو خودم بلدم منم یهو زد به سرم ببینم شدنیه یا نه چون بشه عالی میشه مثلا موقعیت یک پنل رو بدیم بعد دکمه ها رو تو پنل موقعیت بدیم کجاش باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
خب دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم به کد بهم بگید من یک panel دارم به اسم panel1 و چمد تا imageview حالا با کد بخواهیم بگیم این ایمیج ویو 1 در وسط پنل 1 از چپ و راست قرار بگیره کدش چی میشه
به کد بگید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.