علی علایی 161 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بابت آموزش های خوبتان در مورد مولتی پنل متشکرم و اما سوال من تو مولتی پنل(با دیتا بیس درست کردم) میخام وقتی رو باتن که متنشو از دیتابیس میگره تو توس مسیج نشون اینم کدم برا باتن ToastMessageShow(Cur1.GetString("onvan"),False) منتها میره فقط آخرین رکودو نشون میده مشکل از کجاس؟؟ حتی تو حلقه ی for هم توس میسج رو اوردم درست نشون میده منتها تمام رکوردها رو رد هم نشون میده اگر خوب توضیج ندادم بگید کد بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر فیلمو من دیده بودم ولی حواسم نبودم که تو حلقه فور بیام تگ باتن رو برابر مقدار که تو پست قبل گذاشتم بزارم تست کردم حل شد اینم کد نهایی img2.Tag=Cur1.GetString("onvan") Sub img2_Click Dim Send As ImageView Send=Sender ToastMessageShow(Send.Tag,False) end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما باید از تگ و سندر استفاده کنید... استفاده از Tag و Sender در Multi Panel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
بابت آموزش های خوبتان در مورد مولتی پنل متشکرم
و اما سوال
من تو مولتی پنل(با دیتا بیس درست کردم)
میخام وقتی رو باتن که متنشو از دیتابیس میگره تو توس مسیج نشون
اینم کدم برا باتن
منتها میره فقط آخرین رکودو نشون میده
مشکل از کجاس؟؟
حتی تو حلقه ی for هم توس میسج رو اوردم درست نشون میده منتها تمام رکوردها رو رد هم نشون میده
اگر خوب توضیج ندادم بگید کد بزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.