coco 1,745 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان! امروز داشتم یه برنامه تلفظ میساختم! (تستی) موقع تست رو گوشی خودم سالم بود ولی رو گوشی دوستم که تست کردم اصلا نمیگفت! چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ مدل گوشیش چی بود ؟ اندرویدش چند بود ؟ از چه کتابخونه ای برا تلفظ استفاده کردی؟! بهش بگو برنامه زیر رو از بازار بگیره و اسپیکر دیفالت رو روی این تنظیم کنه : https://cafebazaar.ir/app/com.googlecode.eyesfree.espeak/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ شما برید از قسمت تنظیمات گوشی قسمت صدا! صدا رو تا آخر زیاد کنید و امتحان کنید! نتیجه رو بگید!از چه کتابخانه ای استفاده می کنید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,745 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ شما برید از قسمت تنظیمات گوشی قسمت صدا! صدا رو تا آخر زیاد کنید و امتحان کنید! نتیجه رو بگید! از چه کتابخانه ای استفاده می کنید ؟؟ کتاب خانه TTS!صدا رو هم زیاد کرد اما نشد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اگه میتونی سورس رو بذار تا بررسی کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,745 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ مدلشو نپرسیدم! ولی اونو نصب کرد و درست نشد! ولی asusه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,745 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اگه میتونی سورس رو بذار تا بررسی کنیم.مشکل از کدا نیست!رو گوشی خودم درسته و رو avd و geny لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ مدل ایسوس me175-cg اندروید 5 صدارو هم تا اخر گذاشتم نشد که نشد حتی یه برنامه هم دانلود کردم که مکملش بشه ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,745
سلام دوستان!
امروز داشتم یه برنامه تلفظ میساختم! (تستی)
موقع تست رو گوشی خودم سالم بود ولی رو گوشی دوستم که تست کردم اصلا نمیگفت!
چه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.