sajad325 76 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,043 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 vacum کردن دیتابیس با خود نرم افزار navicat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 چرا btn رو تو حلقه تعریف و initialize کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 پس چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 بالا تر تعریف کن تست کن ببین باز خطا میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 بعد که دیتابیس رو تغییر دادم اینجوری شد هنگام اجرا ارورر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اگه میتونی سورستو بزار نگاه کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 *خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 ببین من که خیلی خیلی تازه واردم اما فکر کنم مشکلت اینه تو یه کدی نوشتی که دیتابیس از تو برنامه کپی بشه تو حافضه گوشی درست میگم؟ ببین تو دیتابس جدید رو میسازی. اما تو گوشی دیتابس قدیمی وجود داره. و چون تو گوشی نسخه قبلی وجود داره. دیگه نمیاد نسخه جدید رو جایگزین نسخه قبلی کنه که اطلاعات جدید رو بخونه ببین از تو گوشیت. تو پوشه android و بعد برو تو data و بعد اسم پکیج برنامتو پیدا کن. جالا سیو یا همون دیتابیس کپی شده رو پاک کن. تا برنامه دوباره نسخه جدید رو از فایل apk بریزه اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 ببین من که خیلی خیلی تازه واردم اما فکر کنم مشکلت اینهتو یه کدی نوشتی که دیتابیس از تو برنامه کپی بشه تو حافضه گوشی درست میگم؟ ببین تو دیتابس جدید رو میسازی. اما تو گوشی دیتابس قدیمی وجود داره. و چون تو گوشی نسخه قبلی وجود داره. دیگه نمیاد نسخه جدید رو جایگزین نسخه قبلی کنه که اطلاعات جدید رو بخونه ببین از تو گوشیت. تو پوشه android و بعد برو تو data و بعد اسم پکیج برنامتو پیدا کن. جالا سیو یا همون دیتابیس کپی شده رو پاک کن. تا برنامه دوباره نسخه جدید رو از فایل apk بریزه اینجا اگه مشکلش این باشه میتونه تو if نام دیتابیسو تغییر بده و یبار اجرا کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 *خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه* حرف خنده داری زدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 خود خطا به روشنی کامل اومده ایراد رو گفته: مطمئن بشید که Cursor رو به صورت صحیح Initialized کردید قبل از اینکه دسترسی به اطلاعات رو بدید ! Initialized رو احتمالا یا انجام ندادید یا بعد از یک کد انجام دادید که چون Cursor رو Initialize نکردید قبلش خطا داره میده. مشکل که حل شد منتظرم که عیب کارت رو بگی که دقیقا چه کدی رو زودتر به کار بردی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 لطفا واضح تر بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 یک جای کدنویسی مورد داره سورس قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 حجم برنامه 186 مگابایت نمیشه ارسالش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 حجم دیتابیسم 62 مگابایت خیلی خیلی رفته بالا چگونه کمش کنم ؟ ------- احتمالا حجم دیتابس باعث شده برنامه ام خرابه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 حجم برنامه 186 مگابایت نمیشه ارسالش کرد 186 مگابایته؟ یا خدا چیه مگه؟ کدایی که نوشتی و بزار لاقل از اول که sql رو initialize میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 الان باید چیکار کنم نمیدون چرا اینقدر زیاد شده من فقط از عکس و متن در دیتابیسم استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 عزیز یه بازی کامپیوتر 186 مگ نیست این رو تو کامپیوتر بخای بالا بیاری هم ارور میده چه برسه اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مشکل تو الان تو initialize کردن Cursor هستش حالا اگه میگی درست انجام دادی پس حتما یه جای دیگه یه کدی رو اشتباه کردی تا سورسو نبینیم که نمیشه گفت کجاس مشکل خودت یه سری دوره کن کدهایی که نوشتیو ببین کجا ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 بهترین راه الان برای اینکه یک دیتابیس درست داشته باشم چیست و چگونه این مشکلی رو که دارم درست کنم لطفا راهنمایی کنید چطوری یک دیتابیس سبک و کم حجم درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
43 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.