sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ vacum کردن دیتابیس با خود نرم افزار navicat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ چرا btn رو تو حلقه تعریف و initialize کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پس چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بالا تر تعریف کن تست کن ببین باز خطا میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بعد که دیتابیس رو تغییر دادم اینجوری شد هنگام اجرا ارورر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اگه میتونی سورستو بزار نگاه کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ *خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ببین من که خیلی خیلی تازه واردم اما فکر کنم مشکلت اینه تو یه کدی نوشتی که دیتابیس از تو برنامه کپی بشه تو حافضه گوشی درست میگم؟ ببین تو دیتابس جدید رو میسازی. اما تو گوشی دیتابس قدیمی وجود داره. و چون تو گوشی نسخه قبلی وجود داره. دیگه نمیاد نسخه جدید رو جایگزین نسخه قبلی کنه که اطلاعات جدید رو بخونه ببین از تو گوشیت. تو پوشه android و بعد برو تو data و بعد اسم پکیج برنامتو پیدا کن. جالا سیو یا همون دیتابیس کپی شده رو پاک کن. تا برنامه دوباره نسخه جدید رو از فایل apk بریزه اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ببین من که خیلی خیلی تازه واردم اما فکر کنم مشکلت اینهتو یه کدی نوشتی که دیتابیس از تو برنامه کپی بشه تو حافضه گوشی درست میگم؟ ببین تو دیتابس جدید رو میسازی. اما تو گوشی دیتابس قدیمی وجود داره. و چون تو گوشی نسخه قبلی وجود داره. دیگه نمیاد نسخه جدید رو جایگزین نسخه قبلی کنه که اطلاعات جدید رو بخونه ببین از تو گوشیت. تو پوشه android و بعد برو تو data و بعد اسم پکیج برنامتو پیدا کن. جالا سیو یا همون دیتابیس کپی شده رو پاک کن. تا برنامه دوباره نسخه جدید رو از فایل apk بریزه اینجا اگه مشکلش این باشه میتونه تو if نام دیتابیسو تغییر بده و یبار اجرا کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ *خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه**خوشمزه* حرف خنده داری زدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خود خطا به روشنی کامل اومده ایراد رو گفته: مطمئن بشید که Cursor رو به صورت صحیح Initialized کردید قبل از اینکه دسترسی به اطلاعات رو بدید ! Initialized رو احتمالا یا انجام ندادید یا بعد از یک کد انجام دادید که چون Cursor رو Initialize نکردید قبلش خطا داره میده. مشکل که حل شد منتظرم که عیب کارت رو بگی که دقیقا چه کدی رو زودتر به کار بردی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ لطفا واضح تر بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یک جای کدنویسی مورد داره سورس قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ حجم برنامه 186 مگابایت نمیشه ارسالش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ حجم دیتابیسم 62 مگابایت خیلی خیلی رفته بالا چگونه کمش کنم ؟ ------- احتمالا حجم دیتابس باعث شده برنامه ام خرابه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ حجم برنامه 186 مگابایت نمیشه ارسالش کرد 186 مگابایته؟ یا خدا چیه مگه؟ کدایی که نوشتی و بزار لاقل از اول که sql رو initialize میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ الان باید چیکار کنم نمیدون چرا اینقدر زیاد شده من فقط از عکس و متن در دیتابیسم استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ عزیز یه بازی کامپیوتر 186 مگ نیست این رو تو کامپیوتر بخای بالا بیاری هم ارور میده چه برسه اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ مشکل تو الان تو initialize کردن Cursor هستش حالا اگه میگی درست انجام دادی پس حتما یه جای دیگه یه کدی رو اشتباه کردی تا سورسو نبینیم که نمیشه گفت کجاس مشکل خودت یه سری دوره کن کدهایی که نوشتیو ببین کجا ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ بهترین راه الان برای اینکه یک دیتابیس درست داشته باشم چیست و چگونه این مشکلی رو که دارم درست کنم لطفا راهنمایی کنید چطوری یک دیتابیس سبک و کم حجم درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
43 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.