sajad325 76 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ متنو تو لیبل میاری؟ اگه تو لیبل میاری به اندازه ارتفاع لیبل دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ برای پاک کردن فضاهای خالی با استفاده از دستور Vacume حتی می تونید از خود دستورات بیسیک هم استفاده کنید اینم یک مثال: بعد از اتصال به دیتابیس دستور زیر رو بنویسید SQL1.BeginTransaction Try SQL1.ExecNonQuery("Vacume") SQL1.TransactionSuccessful Catch Log(LastException.Message) End Try SQL1.EndTransaction لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام و خسته نباشید من یک دیتابیس داشتم که 4 تا ایتم داشت اما الان کردمش 46 الان با اررور مواجه شدم این تصاویر مشکل من است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
43 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.