امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ یه عده از دوستان توی محصولات مصرفی و کار با ConsumeProduct مشکل داشتن که استفاده از اون به این صورت : شما اول میاین درخواست خرید رو میدین (RequestPayment) و بعد ساب PurchaseCompleted اجرا میشه که 2تا مقدار رو بهتون میده ، یکی Success که از نوع بولین و یه Product از نوع Purchase که باید توی این ساب محصول رو Cunsume یا مصرف شدنی تعریف کنید . چیز هایی که گفتم کدش به این صورت میشه: Sub Globals Dim manager As BillingManager_b4a_org End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) manager.Initialize("manager", "") manager.DebugLogging=True End Sub Sub button1_click manager.RequestPayment(Productid, Producttype,DeveloperPayload) End Sub Sub manager_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success Then ToastMessageShow("kharid anjam shod",False) manager.ConsumeProduct(Product) ' inja Mahsul masrafi mishe ' Else ToastMessageShow("kharid anjam nashod",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ با اجازه ی آقا امین گل تاپیک رو مهم میکنیم عالی و بسیار کاربردی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ در مورد محصول مصرفی منظورتون چی هستش ؟؟ اگر در مورد محصولات زمان بندی دار یا همون اشتراک ماهانه هم توضیح دبدی ممنون میشم مثل برنامه هدفون که یه ماه میتونید اکانت بخرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
srezay 37 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ منم اشتراک رو مد نظر دارم؛ بهترین حالتش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ @امین شاهدی عذر میخوام تاپیک قدیمی رو بالا میارم " آقای شاهدی برای محصولات اشتراکی چیکار باید بکنیم ؟ " بنده یه برنامه دارم که نیاز به اشتراک داره ولی نمیدونم چطور با کتابخونتون پیاده سازی بکنم اگ لطف کنید ی توضیح بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.