pmtweb 38 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام استید محترم من برنامم رو برای بازار فرستادم و حالا پیام داده که باید دستری های یزر رو حذف کنی: 1-android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION(موقعیت مکانی دقیق(مبتنی بر شبکه و GPS)) 2-android.permission.CAMERA(دوربین) حالا چطوری اینا رو حذف کنم ؟ چه کدی رو تو مانیفست قرار بدم؟ درضمن من تو برنامم بعضی جاها باید به اینترنت وصل باشه کاربر و یه فایل هایی رو دریافت کنه . این که ربطی به دسترسی اول نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,872 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ به این شکل میشه پاک کرد : RemovePermission(android.permission.CAMERA) توی Manifest Editor در ضمن توجه کنید که توی تب Lib کتباخونه ای رو به اشتباه تیک نزده باشید/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pmtweb 38
سلام استید محترم
من برنامم رو برای بازار فرستادم و حالا پیام داده که باید دستری های یزر رو حذف کنی:
1-android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION(موقعیت مکانی دقیق(مبتنی بر شبکه و GPS))
2-android.permission.CAMERA(دوربین)
حالا چطوری اینا رو حذف کنم ؟ چه کدی رو تو مانیفست قرار بدم؟
درضمن من تو برنامم بعضی جاها باید به اینترنت وصل باشه کاربر و یه فایل هایی رو دریافت کنه . این که ربطی به دسترسی اول نداره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.