abbas2142 557 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام می خوام واسه برنامه ام باتنی بذارم که حتی در صفحه نمایش خاموش هم کار کنه و اون کدی که من بهش می دم رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ نه داداش.نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ از اساتید کسی راه حلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید کد رو توی سرویس بزارین و توی رویداد کلیک باتن دستور اجرای سرویس رو بدین ، در این صورت حتی صفحه خاموش هم باشه کد های سرویس اجرا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید کد رو توی سرویس بزارین و توی رویداد کلیک باتن دستور اجرای سرویس رو بدین ، در این صورت حتی صفحه خاموش هم باشه کد های سرویس اجرا میشه نشد ،،، البته شاید من منظورتون رو دقیق متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اگه امکانش هست سورس رو پیوست کنید ، اگه نه بگید چه کاری میخواید بکنین دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ یه باتون باشه که با زدن روش عدد بندازه !! توی صفحه خاموش هم همین کار رو بکنه این رو ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ توی صفحه خاموش چجوری طرف میخواد بزنه رو باتن :| ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ توی صفحه خاموش چجوری طرف میخواد بزنه رو باتن :| ؟ تمام صفحه باتن هستش ، هرجای صفحه کلیک شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ برادر من صفحه خاموش باشه اکتیویتی کلا pause میشه ، اصلا هیچ تاچی انجام نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
می خوام واسه برنامه ام باتنی بذارم که حتی در صفحه نمایش خاموش هم کار کنه و اون کدی که من بهش می دم رو انجام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.