این یک مشکل واقعا عجیب هست و فکر کنم فقط آقای ایزدی یا اساتید خیلی حرفه ای بتونه حلش بکنن
با سلام
دوستان ببینید من میخام یه برنامه درست بکنم که هر 1 هفته یکبار بیاد یک فایل txt رو دانلود کنه و متنش رو برابر لیبل قرار بده و وقتی اینکارو کرد یه نوتیفیکیشن هم بده که آقا مثلا متن بروزرسانی شد یا مطالب جدید اضافه شد
حالا شما بگید من چیکار کنم !!!!!!!!!!
من هر روشی رو امتحان کردم فایده نداشت
حتی این کد رو نوشتم :
Sub Service_Create
t1.Initialize("t1",60000)
t1.Enabled = True
End Sub
Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)
End Sub
Sub Service_Destroy
End Sub
Sub t1_Tick
matn_khandan.Initialize("",Me)
matn_khandan.Download("http://virtualschools.ir/blueshow_matn/khandan.txt")
End Sub
Sub JobDone(Job1 As HttpJob)
If Job1.Success = True Then
noty.Initialize
noty.AutoCancel = True
noty.Icon = "icon"
noty.Light = True
noty.OnGoingEvent = False
noty.SetInfo("نکات جدید اضافه شد","هم اکنون نکات جدید به برنامه اضافه شدند",Main)
noty.Sound = True
noty.Vibrate = True
noty.Notify(1)
Else
End If
End Sub
اما نمی دونم چرا وقتی رو نوتیفیکیشنم کلیک میکنم و میره به اکتیوتی مورد نظر سریع میاد سرویس رو stop میکنه و دوباره سریع start میکنه ( بدون اینکه من کدی بنویسم در عرض 1 ثانیه این کارارا رو انجام میده )
فایل رو هم براتون پیوست میکنم اگر خواستین دانلود کنن و ببینید می فهمید مشکل از کجاست
تا حالا هیچ وقت به همچین مشکل عجیبی بر نخورده بودم
هر کی بتونه این مشکل رو حل کنه یک دنیا مدیونش میشم
اگر درستش کردید و یا مشکل رو فهمیدید برنامه رو اجرا کنید و این کار ها را انجام دهید اگر درست بود که خیلی عالیه :
شما برنامه رو باز کن ( وقتی اولین بار است ) بعد وقتی وارد بشی یه نوتیفیکیشن میاد ، شما برنامه رو به صورت کامل کامل ببند و روی اون نوتیفیکیشن کلیک کن وقتی وارد اکتیویتی شد دوباره برنامه رو به طور کامل کامل ببنید ( حتما باید کاملا بسته بشه یعنی از دکمه back استفاده نکنید )
در این موقع شما به صورت معزه آسایی میبنی که دوباره سرویس استارت میشه و اون نوتیفیکیشن دوباره میاد در صورتی که شما در کد نوشتید هر 1 دقیقه یکبار
واقعا این خیلی مشکل بزرگیه من یه هاست خریدیم برای اینکار اما الان هاستم روی دستم باد کرده هر کی بتونه این مشکل رو حل کنه یعنی واقعا یک دنیا ازش ممنون میشم
سوال
alaghemand 82
این یک مشکل واقعا عجیب هست و فکر کنم فقط آقای ایزدی یا اساتید خیلی حرفه ای بتونه حلش بکنن
با سلام
دوستان ببینید من میخام یه برنامه درست بکنم که هر 1 هفته یکبار بیاد یک فایل txt رو دانلود کنه و متنش رو برابر لیبل قرار بده و وقتی اینکارو کرد یه نوتیفیکیشن هم بده که آقا مثلا متن بروزرسانی شد یا مطالب جدید اضافه شد
حالا شما بگید من چیکار کنم !!!!!!!!!!
من هر روشی رو امتحان کردم فایده نداشت
حتی این کد رو نوشتم :
اما نمی دونم چرا وقتی رو نوتیفیکیشنم کلیک میکنم و میره به اکتیوتی مورد نظر سریع میاد سرویس رو stop میکنه و دوباره سریع start میکنه ( بدون اینکه من کدی بنویسم در عرض 1 ثانیه این کارارا رو انجام میده )
فایل رو هم براتون پیوست میکنم اگر خواستین دانلود کنن و ببینید می فهمید مشکل از کجاست
تا حالا هیچ وقت به همچین مشکل عجیبی بر نخورده بودم
هر کی بتونه این مشکل رو حل کنه یک دنیا مدیونش میشم
با تشکر فراوان
اینم لینک سورس :
http://www.uplooder....esktop.rar.html
اگر درستش کردید و یا مشکل رو فهمیدید برنامه رو اجرا کنید و این کار ها را انجام دهید اگر درست بود که خیلی عالیه :
شما برنامه رو باز کن ( وقتی اولین بار است ) بعد وقتی وارد بشی یه نوتیفیکیشن میاد ، شما برنامه رو به صورت کامل کامل ببند و روی اون نوتیفیکیشن کلیک کن وقتی وارد اکتیویتی شد دوباره برنامه رو به طور کامل کامل ببنید ( حتما باید کاملا بسته بشه یعنی از دکمه back استفاده نکنید )
در این موقع شما به صورت معزه آسایی میبنی که دوباره سرویس استارت میشه و اون نوتیفیکیشن دوباره میاد در صورتی که شما در کد نوشتید هر 1 دقیقه یکبار
واقعا این خیلی مشکل بزرگیه
من یه هاست خریدیم برای اینکار اما الان هاستم روی دستم باد کرده
هر کی بتونه این مشکل رو حل کنه یعنی واقعا یک دنیا ازش ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.