رفتن به مطلب
  • 0

ارتباط بین 2 تا دیتابیس


حاج حسین

سوال

با عرض سلاممشکلی که دارم این است که من از پنل استفاده کردم و اسکرول ویو ، می خواهم اگر روی پنل اولی کلیک شد برود واز دیتابیس دوم ستون اول را برایم باز کندخودم هر کاری کردم نشد که نشد لطفا بنده را راهنمایی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

https://www.dropbox.com/sh/0y62e715g2c9odh/AAB-5WnNsWXmS9pFnm0Wq9Nda?dl=0

با سلام دوباره سورسم یه همراه ارور ها را با فایل ورد می گذارو به همراه یک سورس کتاب الیته اگر دسکاری نکرده باشم

ممون میشم راهنماییم کنید

فایل خودم اسمش مصباح است

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

https://www.dropbox.com/sh/0y62e715g2c9odh/AAB-5WnNsWXmS9pFnm0Wq9Nda?dl=0

با سلام دوباره سورسم یه همراه ارور ها را با فایل ورد می گذارو به همراه یک سورس کتاب الیته اگر دسکاری نکرده باشم

ممون میشم راهنماییم کنید

فایل خودم اسمش مصباح است

یکی مشکل و سوال این دوستمون رو واسه من ترجمه کنه *لال*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله 2تا دیتا بیس جدا دارم

اگر کاربر روی آیتم اول دیتابیس اولی کلیک کرد برود واز دیتابیس دومی مثلا ستون دوم را بخواند

حالا اگر سخت میشه از یه دیتابیس استفاده می کنم فقط این که چه طور سطر اول ستون یک را به همان سطر ستون دوم ربط بدم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال چرا از یه دیتابیس استفاده نمیکنید اینجوری برنامتون قاطی میشه و کدنویسیتون زیاد میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بازم دقیق نفهمیدم

منظورت اینه مثلا میخوای سطری که id مساوی 2 هست matn هم سطر شماره 2 رو بیاره؟

با یه دیتابیس راحته با دوتا هم باید یه وجه مشترک بهشون بدی مثل id

من کد یه دیتا بیسو واست مینویسم

Dim cur As Cursor
Dim sql1 As SQL
   cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id='" & idname.text & "'")
   cur.Position=0
   edittext1.text= cur.GetString("matn")

idname ادیت تکسی هس که id رو وارد میکنی

edittext1 هم متن مربوطه رو نشون میده

id و matn هم که فیلد های جدول فرضی tbl1 هستن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی این لینک جواب شما هست با این تفاوت که باید از دوتا دیتابیس استفاده کنی.

اون حلقه for که نوشتم دقیقا هر آیتم روبروی هر خطیو میاره.

کد کامل نمینویسم تا یاد بگیری.

خودت با اطلاعات این دوتا تاپیک ببین نتیجه می گیری یا نه اگه نشد همینجا بگو تا کاملشو بزارم.

http://answercenter.ir/thread638.html#post3631

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکی نیست جواب بده

هم سورس وهم تصاویر ارورهام را لینکشو گذاشتم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه این پر از اشکاله از کجاش بگم؟

اول از همه برید با دستور select case آشنا بشید البته این گیر کارتون نیست.

دوم وقتی cursor تعریف می کنید داخل توابع تعریف کنید که وقتی از تابع خارج شدید اون داده هم حذف شه اما اگه به عنوان داده سراسری تعریف کردید هر بار که استفاده می کنید باید این کارو بکنید.

cursor.close
cursor=sql.ExecQuery("Query")

Querry همون دستور دیتابیستونه و به جای ExecQuery از دستورات دیگه هم می تونید استفاده کنید، مهم اینه که قبل از استفاده توی یه جای جدید اول close کنید بعد اینیشیالایز.

از دستور isinitialized هم لازم نیست برای coursor استفاده کنید چون تازه کارید (قصد دست کم گرفتن یا طعنه زدن ندارم سو تفاهم نشه) ممکنه قاطی کنید.

سوم اینکه وقتی برنامه رو توی ایمولاتور اجرا میکنید میره روی برنامه قبلی نصب میشه و داده های برنامه قبلی مثل dirinternal رو پاک نمی کنه. حالا اگه شما توی این اجرا جدید تغیراتی به ساختار یا داده های دیتابیس بدید چون دیتابیس قبلی توی dirinternal هست طبق اون دستور file.exist که دادید دیتابیس جدید کپی نمیشه.

احتمالا مشکل همینجاست راهشم اینه که وقتی ایمولاتورو اجرا میکنید تیک wipe user data رو بزنید. برای گوشی هم اول برنامه رو از رو گوشی unistall کنید بعد دوباره نصب کنید.

چهارم اینکه چرا توی سورس بعضی از کدها رو تبدیل به متن توضیح کرده بودید؟

نفهمیدم قضیه چی بود.

می خواستم عکس بزارم اما نمی دونم چرا نمیشد عکس آپلود کنم. مهدی جان ( M.izadi ) رسیدگی کن داداش.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می خواستم عکس بزارم اما نمی دونم چرا نمیشد عکس آپلود کنم. مهدی جان ( M.izadi ) رسیدگی کن داداش.

انگار این مشکل برای همه پیش اومده . سخت پیگیر حل شدن این مشکل هستم. ان شالله به زودی زود حل میشه *تک قلب*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلاممشکلی که دارم این است که من از پنل استفاده کردم و اسکرول ویو ، می خواهم اگر روی پنل اولی کلیک شد برود واز دیتابیس دوم ستون اول را برایم باز کندخودم هر کاری کردم نشد که نشد لطفا بنده را راهنمایی کنید

سوالتو متوجه نشدم میخوای تو لیست ویو بیاریش؟

دیتابیس دوم اولی را باز کند یعنی 2 تا دیتا بیس جدا داری یا منظورت فیلد هاس؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...