این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام ، با این کتابخونه میتونین متغیر های خودتون رو توسط یه رمز دلخواه کدگذاری و به صورت Byte ذخیره کنید که امنیت بسیار بالایی داره و فقط از طریق همون پسورد میتونین کد رو باز کنید * بعد از Initilize هر متغیر، مقدار کدگذاری شده توی پوشه Dirinternal ذخیره میشه و دسترسی کاربر به اون امکان نداره حتی از طریق روت بودن هم همه ی مقدار ها کد گذاری شده و دسترسی به مقدار اصلی وجود نداره *** برای برنامه هایی که از پرداخت درون برنامه استفاده میشه توصیه میشه که از این کتابخونه استفاده کنین . توضیح : برای مثال میخواین سکه های یک بازی رو ذخیره کنید : نکته : کد initialize فقط یک بار و اولین دفعه ای که برنامه روی یک دستگاه اجرا میشه کد عمل میکنه و دفعه های بعدی عمل نمیکنه و مقدار رو دوباره ذخیره نمیکنه اولین کار باید متغیر رو یا یک اسم برای متغیر و مقدار اون و یه رمز initilize کنید : Dim aria As AriaEncryption aria.InitializeValue("sekke",100,"abc123") اینجا ما متغیر sekke با مقدار 100 و رمز abc123 ذخیره کردیم ________________________________________ برای بازیابی مقدار از این کد استفاده میکنیم : Dim aria As AriaEncryption Dim seke As Int seke = aria.Get("seke","abc123") اینجا مقدار sekke با رمز abc123 رو توی یه متغر ریختیم نکته : در صورتی که رمز اشتباه باشه برنامه ارور میده ! ________________________________________ برای تغییر مقدار و رمز یه متغیر هم از این کد استفاده میکنیم : Dim aria As AriaEncryption aria.Change("sekke",500,"abccd123") ________________________________________ AriaEncryption.zip 29 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ سلام موقع استفاده این ارور میده Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\savingvalue.jar savingvalue.jar رو اگه کسی داشت زحمت آپلودشو بکشه. ممنون 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. شرمنده تایپک رو بالا میارم این مقدار رو چجوری کم و زیادش کنیم؟؟ یعنی اینجوری میشه؟ برای زیاد کردن : aria.Change("sekke",+50,"abccd123") و برای کم کدن : aria.Change("sekke",-100,"abccd123") 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. شرمنده تایپک رو بالا میارم این مقدار رو چجوری کم و زیادش کنیم؟؟ یعنی اینجوری میشه؟ برای زیاد کردن : aria.Change("sekke",+50,"abccd123") و برای کم کدن : aria.Change("sekke",-100,"abccd123") فکر کنم بریزی تو یه متغییر و تو اون ازش کم کنی dim a as int a = 100 a = a - 50 aria.Change("sekke",a,"abccd123") 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ آقا ممنون عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ نمیشه اینجوری ببین من مقدارم تو اکتیویتی main هستش . الان مجبورم بگم که اون مقدار که تو ماین معرفی کردم. چون تعداد اکتیویتی ها زیاده!! الان من چجوری بگم که بیا a در اکتیویتی main رو تغییر بده!! نمیشه همین مقدا% 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ نمیشه اینجوری ببین من مقدارم تو اکتیویتی main هستش . الان مجبورم بگم که اون مقدار که تو ماین معرفی کردم. چون تعداد اکتیویتی ها زیاده!! الان من چجوری بگم که بیا a در اکتیویتی main رو تغییر بده!! نمیشه همین مقدا% فک کنم بشه عزیز جان متغیر رو تو ساب پروسس گلوبال بنویی و به این صورت تغیر بدی Main.a = 100 Main.a = Main.a - 50 aria.Change("sekke",Main.a,"abccd123") 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان این کتابخانه به وجود نداشتن فایل savingvalue.jar در مسیر کتابخانه های من گیر میده. بی زحمت هر کس این فایل رو داره قرار بده. ( دو ساعته دارم رویه یک برنامه کار می کنم حالا می خوام کامپایل کنم این ارور رو می ده. ) دوستان برام خیلی مهمه. باید برنامه رو منتشر کنم هر چه زودتر. خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان این کتابخانه به وجود نداشتن فایل savingvalue.jar در مسیر کتابخانه های من گیر میده. بی زحمت هر کس این فایل رو داره قرار بده. ( دو ساعته دارم رویه یک برنامه کار می کنم حالا می خوام کامپایل کنم این ارور رو می ده. ) دوستان برام خیلی مهمه. باید برنامه رو منتشر کنم هر چه زودتر. خیلی ممنون کدهاتو تو یه پروژه جدید بزار ببین حل میشه, همچین فایلی هم بنده ندارم ولی خطا نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ کدهاتو تو یه پروژه جدید بزار ببین حل میشه, همچین فایلی هم بنده ندارم ولی خطا نمیده بله باز هم همون خطا رو میده. اگر برای شما ارور نمی ده لطفا کتابخانه ای که استفاده می کنید + سورسی که استفاده می کنید رو قرار بدیم تا من هم تست کنم بی زحمت. ممنون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام مجدد آقای شاهدی؟! مشکل رفع نشد؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ، نه ، سورس این کتابخونه هم چون قدیمی بود ندارم ، میتونین برای ذخیره از AriaSharedPrefrence استفاده کتید که استاندارد و خوبه : http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ اگه هم نیاز به کد گذاری روی متغیر ها دارین که روش های مختلفی وجود داره با کلس Encryption که توی کتابخونه AriaZip وجود داره هم میتونین به راحتی این کار رو انجام بدین http://answercenter.ir/topic/12312-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariazip-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ، نه ، سورس این کتابخونه هم چون قدیمی بود ندارم ، میتونین برای ذخیره از AriaSharedPrefrence استفاده کتید که استاندارد و خوبه : http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ اگه هم نیاز به کد گذاری روی متغیر ها دارین که روش های مختلفی وجود داره با کلس Encryption که توی کتابخونه AriaZip وجود داره هم میتونین به راحتی این کار رو انجام بدین http://answercenter.ir/topic/12312-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariazip-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ سلام و تشکر! روش اول نسبت به فایل txt امنیتش بیشتره درسته؟ و این که می تونید برای کدگذاری روی متغیر ها یه سورس دیگه معرفی کنید؟ ممنون 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و تشکر! روش اول نسبت به فایل txt امنیتش بیشتره درسته؟ و این که می تونید برای کدگذاری روی متغیر ها یه سورس دیگه معرفی کنید؟ ممنون امنیتش به اون صورت فرقی نداره ، ولی استاندارد تر و راحت تره ، سورس دیگه ای رو یادم نیست ، سرچ کنید شاید پیدا کردین 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده