کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم ، میخوام یک دکمه Share در برنامه بزارم که کاربر مستقیم برنامه از طریق برنامه هایی روی گوشی نصبه برنامه رو ارسال کنه همچنین یک دکمه دیگر هم هست میخوام وقتی روی اون کلیک کرد برنامه خود به خود از خودش شات بگیره بعد اعمال بالا رو انجام بده ممنون میشم پاسخ بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی استاد چطور میشه پکیج نام رو پیدا کرد (نه برنامه خودمون ، برنامه دیگران) ؟ من که گفتم برای پکیج نیم، تو موبایلت برو تو قسمت runnig برای برنامه ها، زیر هر برنامه در حال اجرا پکیجشو نوشته درضمن برای اسکرین شات توسط برنامه خودت نیاز به دسترسی روت داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ برای شیر از کتابخونه AriaLib استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ برای شیر از کتابخونه AriaLib استفاده کن من کدشو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ کدش Sub button1_click Dim a As AriaLib a.ShareApplication("package_name","عنوان") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ وستان من میخوام یه برنامه بنویسم ، میخوام یک دکمه Share در برنامه بزارم که کاربر مستقیم برنامه از طریق برنامه هایی روی گوشی نصبه برنامه رو ارسال کنه سلام. کتابخانه shareapp و کد زیر: Dim sh As ShareApp StartActivity(sh.ShareApps("ارسال برنامه به دوستان")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ کدش Sub button1_click Dim a As AriaLib a.ShareApplication("package_name","عنوان") End Sub اها خوب شد اشاره کردید من چطور میتونم پکیج نام یک برنامه رو پیدا کنم (برنامه ی دیگران)؟ بابت کد هم ممنونم شات چی ؟ اون نمیشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اها خوب شد اشاره کردید من چطور میتونم پکیج نام یک برنامه رو پیدا کنم (برنامه ی دیگران)؟ بابت کد هم ممنونم شات چی ؟ اون نمیشه ؟ برای پکیج نیم، تو موبایلت برو تو قسمت runnig برای برنامه ها، زیر هر برنامه در حال اجرا پکیجشو نوشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ همچین چیزی امکان نداره ، اگه روی گوشی تست کنید بلوتوث هم حتما میاد. اصلا اصلش با بلوتوثه. سلام سپاس از پاسخ و راهنمایی من روی دوتا دیوایس مختلف تست کردم 1- گوشی اچ تی سی دیزایر hd 2- تبلت سامسونگ خیلی جالبه !! روی گوشی فقط اشتراک با تلگرام و ایمیل فعال میشه!! ولی روی تبلت همه گرینه ها فعاله و با هر برنامه که امکان اشتراک هست تو لیست نشون میده !! میشه راهنمایی کنید علت این موض چی میتونه باشه؟ به ورژن اندروید ها بستگی داره ؟ یا به سخت افزار گوشی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ همچنین یک دکمه دیگر هم هست میخوام وقتی روی اون کلیک کرد برنامه خود به خود از خودش شات بگیره بعد اعمال بالا رو انجام بده در رابطه با اسکرین شات بگم که ، اگه همه ی ویو ها روی اکتیویتی مورد نظرت قرار داره باید از اکتیویتی عکس بگیری. که این تاپیک میتونه بهت کمک بکنه ، البته جای پنل باید نام اکتیویتی رو بنویسی. http://answercenter.ir/topic/2296-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%A7%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ در رابطه با اسکرین شات بگم که ، اگه همه ی ویو ها روی اکتیویتی مورد نظرت قرار داره باید از اکتیویتی عکس بگیری. که این تاپیک میتونه بهت کمک بکنه ، البته جای پنل باید نام اکتیویتی رو بنویسی. http://answercenter.ir/topic/2296-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%A7%D8%AA/ مرسی استاد چطور میشه پکیج نام رو پیدا کرد (نه برنامه خودمون ، برنامه دیگران) ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ شما برنامه های دیگه که امکان اشتراک دارند مثل: shareApps و ... که میتونن برنامه های نصبی رو شر کنن امتحان کنید ، ببینید اینجا بلوتوث میاد یانه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این کتابخونه کتابخانه shareapp به خوبی کار کرد با دستوری که گفته بودید ولی با بلوتوث ارسال نمیکنه فقط به ایمیل و ... تلگرام و ... میفرستهیا من باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم ؟ سلام. کتابخانه shareapp و کد زیر: Dim sh As ShareApp StartActivity(sh.ShareApps("ارسال برنامه به دوستان")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این کتابخونه کتابخانه shareapp به خوبی کار کرد با دستوری که گفته بودید ولی با بلوتوث ارسال نمیکنه فقط به ایمیل و ... تلگرام و ... میفرسته یا من باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم ؟ همچین چیزی امکان نداره ، اگه روی گوشی تست کنید بلوتوث هم حتما میاد. اصلا اصلش با بلوتوثه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
با سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم ، میخوام یک دکمه Share در برنامه بزارم که کاربر مستقیم برنامه از طریق برنامه هایی روی گوشی نصبه برنامه رو ارسال کنه
همچنین یک دکمه دیگر هم هست میخوام وقتی روی اون کلیک کرد برنامه خود به خود از خودش شات بگیره بعد اعمال بالا رو انجام بده
ممنون میشم پاسخ بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.