مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دارم خدمت تمامی دوستان گرامی. در این تاپیک میخوام طریقه بر قراری تماس یا فرستادن SMS در برنامه رو بهتون یاد بدم.این کار در کل یک خط کد بیشتر نیزا نداره و خیلی خیلی آسونه ولی در کل ما وظیفمونه که آموزشش رو بزاریم شماید بعضیا احتیاج داشته باشن! بریم سراغ آموزش: 1-بر قراری تماس : خب برای شروع کار کتابخانه Phone رو تیک بزنید و یه متغیر از نوع PhoneCalls براش تعریف کنید. dim phone1 as phonecalls بعدش کد زیر رو هر جایی که لازم دارید بنویسید : startactivity(phone1.call("هر شماره ای که بخواید") 2-فرستادن اس ام اس : کتابخانه Phone رو تیک بزنید و مانند بالا براش متغیر تعریف کنید.(از نوع PhoneSms) dim phone1 as phonesms این کد رو هر جایی که احتیاجه بزارید: phone1.Send2("شماره","متن مورد نظر"True,False) موفق و پیروز باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام اقا مهدی میشه کد این چیزی که میگم بزارید اگه پیام ارسال شد با مسیج باکس بگه ارسال شد اگه پیام ارسال نشد حالا به هر دلیلی (نداشتن شارژ و ...) با مسیج باکس بگه که پیام ارسال نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام اقا مهدی میشه کد این چیزی که میگم بزارید اگه پیام ارسال شد با مسیج باکس بگه ارسال شد اگه پیام ارسال نشد حالا به هر دلیلی (نداشتن شارژ و ...) با مسیج باکس بگه که پیام ارسال نشد من خودمم دقیقا دنبال همینم. ممنون میشم اگه کسی کدش رو داره قرار بده استفاده کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ کلاس SmsInterceptor یه رویداد داره به این صورت میشه تشخیص داد که پیامک فرستاده شده یانه: Sub s_MessageSent (MessageId As Int) ارسال شد End Sub قبلش هم باید initizle بشه s.Initialize("s") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ نمی دونم چرا مال من فعال نمی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.