yasin96684 3 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید من انجمن رو تازه دیدم و برام جالب بود و آرزوی موفقیت میکنم براتون . سوال من اینه چطور میشه چندتا لیوت یا پنل کنار هم باشه و با تاچ بشه جابجا کرد مثل صفحه ی اول لاین یا بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ به نظر دوستمون viewpager میخوان ، این سورسی که توی این پست گذاشتم رو ببینید : http://answercenter.ir/topic/5963-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85/#entry39396 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم منظور دوستمون tabhost باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ درود خوش آمد بهتون میگم این سورس رو دانلود کنید فکر کنم کارتون راه بیفته رمز : basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin96684 3 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی این رمز داره. و یه چیز دیگه از اسمش معلومه واسه کتابخونه عکسه من میخوام پنل هام به صورت اسلاید با حرکت تاچ چپ و راست برن و جا به جا شن . گفتم مثل صفحه اول بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی این رمز داره. و یه چیز دیگه از اسمش معلومه واسه کتابخونه عکسه من میخوام پنل هام به صورت اسلاید با حرکت تاچ چپ و راست برن و جا به جا شن . گفتم مثل صفحه اول بازار رمزشو عرض کردن که: basic4android.org هستش! فرقی نمیکنه که هرجور باشه،اینجا روی پنل عکس قرار داده شده و با دست جا به جا میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yasin96684 3
سلام و خسته نباشید من انجمن رو تازه دیدم و برام جالب بود و آرزوی موفقیت میکنم براتون .
سوال من اینه چطور میشه چندتا لیوت یا پنل کنار هم باشه و با تاچ بشه جابجا کرد مثل صفحه ی اول لاین یا بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.