stnima 11 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ یک. کتابخانه برای دوربین گوشی هست که گفته شده مشکلات نسخه های قبلی رفع شده کسی از دوستان میتونه لطف کنه اینو بگیره برامB4A Library - Camera2 - New camera library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming toolsبا تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۶ در در 1396/11/08, 20:52:08، stnima گفته است : یک. کتابخانه برای دوربین گوشی هست که گفته شده مشکلات نسخه های قبلی رفع شده کسی از دوستان میتونه لطف کنه اینو بگیره برامB4A Library - Camera2 - New camera library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming toolsبا تشکر این از کتابخونه های پایه خود بیسیک هستش. با نصب نسخه جدید خودش نصب میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool ahadi 0 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام کتابخانه heart rate manitor لینک b4a : B4A Library - Heart Rate Monitor | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ سلام کتابخانه Firebase Realtime Database V2.53 رو میخوام (همراه با فایل های اضافه ای که داره) B4A Library - Firebase Realtimedatabase | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
teshneh 0 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ سلام من کتابخانه core-zxing.jar را میخواستم ، ممنون. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان قبلا یک کتابخونه رو دیدم که برنامه رو سیستمی میکرد لطفا اگه کسی داره قرار بده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان من این کلاس رو لازم دارم کسی میتونه برام دانلوش کنه ؟؟ B4A Library - [Class] Expandable Panels | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ درخواست کتابخانه SlidingPuzzleView B4A Library - SlidingPuzzleView | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkamali 0 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ سلام دوستان کتابخانه KJ_MaterialToast رو میخاستم اگه میشه واسم بفرستید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ سلام کسی کتابخانه smfont رو داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ درخواست کلاس دوستانی که دسترسی دارن به سایت مرجع لطفا اخرین نسخه رو برام پیوست کنید نسخه 1.2 خیلی متشکر B4A Library - [class] ContactsUtils - Provides read / write access to the stored contacts | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi999 9 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سلام به همه دوستان. من نیاز فوری فوری بازم تاکید می کنم (البته با خواهش) فوری به کلاس bytebuilder دارم. خواهش می کنم هرکس می تونه این کلاس رو برام دانلود کنه. B4A Library - [B4X] BytesBuilder - simplifies working with arrays of bytes | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، mahdi999 گفته است : سلام به همه دوستان. من نیاز فوری فوری بازم تاکید می کنم (البته با خواهش) فوری به کلاس bytebuilder دارم. خواهش می کنم هرکس می تونه این کلاس رو برام دانلود کنه. B4A Library - [B4X] BytesBuilder - simplifies working with arrays of bytes | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools کتابخونه ای در این زمینه ساخته بودم ، داخل وبلاگ قرار دادم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ کسی از دوستان این کتابخونه رو داره ؟ B4A Library - Library YouTube Grabber | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools YoutubeGrabber نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abol 5 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۷ بسم الله الرحمن الرحیم کتابخانه sd floating button stand out ومثال هایش : sample1,sample2را فقط با کمک خدا لطفا دانلود کنید که بسیار لازم است من نمی توانم نمی دانم چرا بدای اینکه دکمه ای در تمام گوشی وجود داشته باشد توضیحات بیشتر در لینک زیر در سایت اصلی B4x: لینک کتابخانه به همراه مثال هایش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، Abol گفته است : بسم الله الرحمن الرحیم کتابخانه sd floating button stand out ومثال هایش : sample1,sample2را فقط با کمک خدا لطفا دانلود کنید که بسیار لازم است من نمی توانم نمی دانم چرا بدای اینکه دکمه ای در تمام گوشی وجود داشته باشد توضیحات بیشتر در لینک زیر در سایت اصلی B4x: لینک کتابخانه به همراه مثال هایش SD Floating StandOut Library.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abol 5 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ l ما کتابخانه sd floating stand out 0.07 را می خواهیم نه آن کتابخانه ای را که شما گفتید زیرا این کتابخانه صحیح است وتست شده(منظور از کتابخانه صحیح ,کتابخانه درخواست شده از سایت زیر است با مثال هایش) لینک کتابخانه صحیح در b4x نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/12/06, 20:10:51، Abol گفته است : بسم الله الرحمن الرحیم کتابخانه sd floating button stand out ومثال هایش : sample1,sample2را فقط با کمک خدا لطفا دانلود کنید که بسیار لازم است من نمی توانم نمی دانم چرا بدای اینکه دکمه ای در تمام گوشی وجود داشته باشد توضیحات بیشتر در لینک زیر در سایت اصلی B4x: لینک کتابخانه به همراه مثال هایش سلام جسارتا erel سازنده B4A ایران رو تحریم کرده !؟ چون لینکی که دادید باز نمیشه ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۷ کسی کتابخانه ArzMySql رو داره. آپلود کنید ممنون می شم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/12/06, 20:10:51، Abol گفته است : بسم الله الرحمن الرحیم کتابخانه sd floating button stand out ومثال هایش : sample1,sample2را فقط با کمک خدا لطفا دانلود کنید که بسیار لازم است من نمی توانم نمی دانم چرا بدای اینکه دکمه ای در تمام گوشی وجود داشته باشد توضیحات بیشتر در لینک زیر در سایت اصلی B4x: لینک کتابخانه به همراه مثال هایش کتابخانه به همراه مثال https://answercenter.org/library/download/778 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.