سلام. من یه گالری برای برنامه آموزشی ساختم که حالا دوتا مشکل دارم:
1 - عکسها رو از منوی فایل اضافه کردم بعد دوتا باتون زدوم که یکی عکسها رو جلو میره و یکی میاره عقب و ترتیب اسم عکسهام هم اینجوریه :
a0.jpg
a1.jpg
a2.jpg
و ....
حالا میخام عکسها رو اشتراک گذاری کنم ولی میگه عکسی برای اشتراک گذاری نیست!! و یا ارور جاوا میده. من از این کد اتفاده کردم :
Sub sharebtn_Click
File.Copy (File.DirAssets ,ImageView1&".jpg",File.DirRootExternal ,"/vistawall/"&"vistawall"&" "&ImageView1&".jpg")
Dim r As Reflector
Dim f As Object
f = r.CreateObject2("java.lang.String", Array As Object("file:///sdcard/vistawall/"&"vistawall"&" "&ImageView1&".jpg"), Array As String("java.lang.String"))
Dim share As Intent
share.Initialize(share.ACTION_SEND,"")
share.SetType("image/*")
share.PutExtra("android.intent.extra.STREAM", r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _
Array As Object(f), Array As String("java.lang.String")))
share.WrapAsIntentChooser("ارسال عکس")
StartActivity(share)
End Sub
الان این کد ایراد داره ، یعنی یه چیزی نوشتم که عمل نمیکنه.
2- میخوام عکس تو ایمیج ویو رو ذخیره کنم یعنی برنامه تشخیص بده که الان کدوم عکس تو ایمیج ویو هستش و بعد تو یه فولدر خاص ذخیره کنه :
Sub savebtn_Click
If File.ExternalWritable =True Then
File.Copy (File.DirAssets ,a&".jpg",File.DirRootExternal ,"/vistawall/"&"vistawall"&" "&a&".jpg")
Msgbox("ذخیره شد"," عکس")
End If
End Sub
من کد بالا رو اختراعیدم!! ولی خوب اونم مثل کد اشتراک گذاری ، عملا بی مصرفه.
کسی از دوستان هست که با این روش کار کرده باشه؟ در ضمن نمیخوام از کتابخونه student استفاده کنم چون بازار سر همین کتابخونه خیلی اذیت کرد
سوال
vistamobile 1,700
سلام. من یه گالری برای برنامه آموزشی ساختم که حالا دوتا مشکل دارم:
1 - عکسها رو از منوی فایل اضافه کردم بعد دوتا باتون زدوم که یکی عکسها رو جلو میره و یکی میاره عقب و ترتیب اسم عکسهام هم اینجوریه :
a0.jpg
a1.jpg
a2.jpg
و ....
حالا میخام عکسها رو اشتراک گذاری کنم ولی میگه عکسی برای اشتراک گذاری نیست!! و یا ارور جاوا میده. من از این کد اتفاده کردم :
الان این کد ایراد داره ، یعنی یه چیزی نوشتم که عمل نمیکنه.
2- میخوام عکس تو ایمیج ویو رو ذخیره کنم یعنی برنامه تشخیص بده که الان کدوم عکس تو ایمیج ویو هستش و بعد تو یه فولدر خاص ذخیره کنه :
من کد بالا رو اختراعیدم!! ولی خوب اونم مثل کد اشتراک گذاری ، عملا بی مصرفه.
کسی از دوستان هست که با این روش کار کرده باشه؟ در ضمن نمیخوام از کتابخونه student استفاده کنم چون بازار سر همین کتابخونه خیلی اذیت کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.