مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود خدمت تمامی کاربران عزیز خب گام هشتم آموزش هم آماده شد فکر کنم گام 9 و 10 هم امروز اضافه بشه با کمک آقای گنجی عزیز. حجم : 5 مگابایت لینک دانلود اختصاصی از انجمن Basic4Android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abtahi 0 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1394/05/22, 12:16:27، مهدی ایزدی گفته است : درود خدمت تمامی کاربران عزیز خب گام هشتم آموزش هم آماده شد فکر کنم گام 9 و 10 هم امروز اضافه بشه با کمک آقای گنجی عزیز. حجم : 5 مگابایت لینک دانلود اختصاصی از انجمن Basic4Android.org سلام پسورد اشتباه است لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abtahi 0 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ در 14 ساعت قبل، abtahi گفته است : سلام پسورد اشتباه است لطفا کمک کنید سلام ممنون میشوم در مورد پسورد به من کمک کنید با هیچ یک از پسوردها کار نمیکند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed2000 0 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ سلام پسوورد فایل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,426 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۶ basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.