fileman 328 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برای اینکه بفهمیم صفحه نمایش روشن هست یا نه باید از کدوم کتابخانه یا کد استفاده کنیم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ کلاس phoneEvent دوتا رویداد داره که میشه تشخیص داد صفحه خاموش شده یا روشن. ببینید به کارتون میاد. Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim pp As PhoneEvents End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") pp.Initialize("pp") End Sub Sub pp_ScreenOff (Intent As Intent) خاموش شد End Sub Sub pp_ScreenOn (Intent As Intent) روشن شد End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون. ولی من میخوام بگم اگه صفحه خواموش بود روشن بشه و اگه روشن بود خاموش بشه. با این کدی که شما گذاشتی فکر نکنم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ خب میتونید یه متغیر از نوع boolean تعریف کنید که بعد بفهمید آیا صفحه خاموش هست یا روشن Sub Globals Dim pp As PhoneEvents Dim test As Boolean End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") pp.Initialize("pp") End Sub Sub pp_ScreenOff (Intent As Intent) test=False End Sub Sub pp_ScreenOn (Intent As Intent) test=True End Sub بعد به این صورت: If test=True Then روشن است صفحه خاموش بشه Else خاموش است صفحه روشن بشه End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ If test=True Then روشن است صفحه خاموش بشه Else خاموش است صفحه روشن بشه End If همین صفحه خاموش بشه یا روشن بشه کدش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اینجا رو نگاه بندازید ... http://answercenter.ir/topic/2259-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4/ .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نمیخواد جواب بده؟ آیا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نمیخواد جواب بده؟ آیا؟ راستش چیزی که ارل گفته به این صورته. برای خاموش کردن صفحه: Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(False) برای روشن کردن: Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) ولی من که بارها تست کردم رو گوشی من ج نداده... بازهم اگه به نتیجه ای رسیدم حتما میگم به شما. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ حالا یه سوال میپرسم فقط عصبانی نشید ها الان من یه باتن دارم میخوام وقتی روش کلیک شد اگه صفحه روشنه ، خاموش بشه . توی رویداد کلیک باتن چه کدی باید بنویسم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام
برای اینکه بفهمیم صفحه نمایش روشن هست یا نه باید از کدوم کتابخانه یا کد استفاده کنیم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.