amir222555 80 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام به همه دوستان میخواستم بدونم چطور میشه اطلاعات یک دیتابیس رو در navicat به روز کرد چون من خودم هرچه که در دیتابیس مربوطه رو اپدیت میکنم تغییرات توی navicat اعمال میشه و توی برنامه نه لطفا کمک کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arakfelez.ir 1 ارسال شده در 12 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2017 سلام منم همین مشکل دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 13 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2017 در در 1394/05/23, 12:24:46، amir222555 گفته است : خب مشکل منم همینه چجوری میشه توی navicat اسم دیتابیس رو عوض کرد؟ نمیخواد اسم دیتابیس رو عوض کنی عزیز فقط اسم فایلشو عوض کن تو محیط ویندوز و اسم جدید رو به برنامه بده موقع کپی دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir222555 80 ارسال شده در 14 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2015 یا می تونی دیتابیس جدید رو با اسم جدید بذاری بعد به برنامه بگی اگه اسم قبلی وجود داشت پاکش کنه البته من بلد نیستم ولی خوب این راه حل به ذهنم رسید که می تونه خوب باشه خب مشکل منم همینه چجوری میشه توی navicat اسم دیتابیس رو عوض کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام برادرم ببین شما یه شرط میذارید توی برنامه ها ، که چک کنه اگه دیتابیس توی فایل ها ی اینتذنال نبود، کپیش کنه خوب دیتابیس قبلی شما، قبلا کپی شده و الان چون وجود داره، دیگه دیتابیس جدیدی کپی نمیشه چند راه دارید شرط رو بشکنید کلا شرط نذارید برنامه رو Clear Data کنید برنامه رو پاک کنید و بعد نصب کنید.... میتونید هم یه دکمه بذارید که هر وقت روش کلیک شد، دیگه چک نکنه که بانک هست قبلا یا نه یه ضرب بیاد کپی کنه بانک رو موفق باشید عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 یا می تونی دیتابیس جدید رو با اسم جدید بذاری بعد به برنامه بگی اگه اسم قبلی وجود داشت پاکش کنه البته من بلد نیستم ولی خوب این راه حل به ذهنم رسید که می تونه خوب باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir222555 80
سلام به همه دوستان میخواستم بدونم چطور میشه اطلاعات یک دیتابیس رو در navicat به روز کرد چون من خودم هرچه که در دیتابیس مربوطه رو اپدیت میکنم تغییرات توی navicat اعمال میشه و توی برنامه نه لطفا کمک کنید با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.