bidgol 83 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من يك سري عكس دارم كه در شاخه فايل و در زير شاخه pic قرار دارد براي آدرس دهي آن از كد زير استفاده كردم ولي خطاي پبدا نشدن مي دهد ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"//pic/444.jpg") چگونه آدرس دهي كنم در ضمن براي دادن آدرس فايل و فولدر در sdcard چگونه است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ sd card اینطوری ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirRootExternal,"pic/444.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,759 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اینجوری : ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"pic/444.jpg") Sd cart هم همینطور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اینجوری : ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"pic/444.jpg") Sd cart هم همینطور براي اس دي كارت از چه آدرسي استفاده كنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
من يك سري عكس دارم كه در شاخه فايل و در زير شاخه pic قرار دارد براي آدرس دهي آن از كد زير استفاده كردم ولي خطاي پبدا نشدن مي دهد
چگونه آدرس دهي كنم
در ضمن براي دادن آدرس فايل و فولدر در sdcard چگونه است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.