ehsankhan 256 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام پیشاپیش از کمکتون ممنون من یک متن دارم که با # پارت بندیش کردم هر روز متن من تغییر میکنه میخوام از پارت 0 تا آخرین پارت به ترتیب توی دیتابیس ذخیره بشه و اینکه هر روز به نام تاریخ همون روز توی یک تیبل جدید ذخیره بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک هچین کدی باید بشه: Dim Txt As String = "Majid#Mehdi#Mehran#Mostafa" Dim Spliter() As String = Spliter = Regex.Split("#",Txt) SQL.ExecNonQuery("UPDTAE tbl SET name1='"&Spliter(0)&"',name2='"&Spliter(1)&"',name3='"&Spliter(2)&"',name4='"&Spliter(3)&"' WHERE id ="&Your Id) تستش نکردم خودتون تست کنید سلام جمله های من از اینترنت دریافت میشه و هر روز تعداد پارتش متفاوت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,872 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک هچین کدی باید بشه: Dim Txt As String = "Majid#Mehdi#Mehran#Mostafa" Dim Spliter() As String = Spliter = Regex.Split("#",Txt) SQL.ExecNonQuery("UPDTAE tbl SET name1='"&Spliter(0)&"',name2='"&Spliter(1)&"',name3='"&Spliter(2)&"',name4='"&Spliter(3)&"' WHERE id ="&Your Id) تستش نکردم خودتون تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
سلام
پیشاپیش از کمکتون ممنون
من یک متن دارم که با # پارت بندیش کردم
هر روز متن من تغییر میکنه
میخوام از پارت 0 تا آخرین پارت به ترتیب توی دیتابیس ذخیره بشه
و اینکه هر روز به نام تاریخ همون روز توی یک تیبل جدید ذخیره بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.