sganji 678 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام شهاب جون دیگه گل کاشتی واقعا دمت گرم یه تشکر کافی نبود به قول بچه ها نمره هم بت میدم : 19.5 چون واقعا عالی بود مث همیشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام شهاب جون دیگه گل کاشتی واقعا دمت گرم یه تشکر کافی نبود به قول بچه ها نمره هم بت میدم : 19.5 چون واقعا عالی بود مث همیشه سلام عزیز دلم نه!!! انگار یه ایطور چیزایی تو خودم دارم که تو 19.5 دادی روحیه دادی بهم سپهر جان ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام داداش دوباره گل کاشتی... دست مریزاد... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی برای زحمتی که کشیدید. یه نکته : کتابخونه شما بهینه شده برای مقابله با خطاهای احتمالی ؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی برای زحمتی که کشیدید. یه نکته : کتابخونه شما بهینه شده برای مقابله با خطاهای احتمالی ؟؟؟ سلام عزیزم، خواهش میکنم به هیچ وجه این کار انجام نشده و به نظرم انجامش کاملا اشتباهه این کتابخونه، با دیتابیس سرو کار داره پس مثلما اگه دیتابیس بی مشکل باشه و کد نویسی های کلی تون، موردی نداشته باشن، خطایی نیست به هیچ وجه اما حالا، اگه من جلوی خطاهارو بگیرم، برفرض بانکتون مشکلی داشت، از کجای متوجه میشید،؟؟؟؟ برای گرفتن خطاها، همونطور که میدونید، میتونید از Try Catch استفاده کنید اما توصیه میکنم که خطاهارو نگیرید، چون اگه خطایی باشه، باید برطرف شه سوالی بود، در خدمتم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
azizi202 0 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید . ممنون بابت کتابخانه خوبتون هر کاری کردم ورژن 3 رو نتونستم بگیرم ظاهرا لینکش خرابه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید . ممنون بابت کتابخانه خوبتون هر کاری کردم ورژن 3 رو نتونستم بگیرم ظاهرا لینکش خرابه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. لینک کاملا درسته همین الانم من دانلود کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marbin 10 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام واقعا خسته نباشین کتابخونتون عالیه....ممنون....اما یه سوال من دیتابیسم رو ساختم و میخوام با این کتابخونه بگم که مثلا اگه مقدار id شماره یکم 0 بود ویزیبل باتن یکم رو فعال کنه و اگه 1 بود غیر فعالش کنه. چطوری میشه این کار رو انجام داد؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست خوبم سعی کنی بیشتر کارای کوچیک رو انجام بدید با کتابخونه و کارای اصولی و کلی رو با روش اصلی برید نه اینکه کتابخونه مورد داشته باشه، هیچی روش اصلی نمیشه خوب حالا با کتابخونه این شکل کد نویسی رو تست کن دوستم، من تست نکردم اما جواب میده، اگه مشکلی بود، بگو که بیشتر بررسی کنم Dim fara As Farakhani fara.initialize("fara.db","shahab_tbl",True) Dim num As Int num = fara.FarakhaniString("id","1","meghdar") If num = 0 Then Btn.visible = True else if num = 1 Then Btn.visible = False End If به ترتیب "id" و "1" و meghda اسم ستونی که id رو توش میذاری مقدار id که میخوای بررسی شه مثلا میتونی مقدارشو 10 بذاری meghdar اسم ستونی هست که شما میای و مینویسی 0 و 1 که بفهمیم باید پدیدار باشه یا نا پدیدار موق باشید دوستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marbin 10 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست خوبم سعی کنی بیشتر کارای کوچیک رو انجام بدید با کتابخونه و کارای اصولی و کلی رو با روش اصلی برید نه اینکه کتابخونه مورد داشته باشه، هیچی روش اصلی نمیشه خوب حالا با کتابخونه این شکل کد نویسی رو تست کن دوستم، من تست نکردم اما جواب میده، اگه مشکلی بود، بگو که بیشتر بررسی کنم Dim fara As Farakhani fara.initialize("fara.db","shahab_tbl",True) Dim num As Int num = fara.FarakhaniString("id","1","meghdar") If num = 0 Then Btn.visible = True else if num = 1 Then Btn.visible = False End If به ترتیب "id" و "1" و meghdaاسم ستونی که id رو توش میذاری مقدار id که میخوای بررسی شه مثلا میتونی مقدارشو 10 بذاری meghdar اسم ستونی هست که شما میای و مینویسی 0 و 1 که بفهمیم باید پدیدار باشه یا نا پدیدار موق باشید دوستم دستتون درد نکنه.... ممنون از پاسخگویی سریعتون....انشاالله که مشکلی نداره....بازم ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ شهاب عزیز عالیه وری وری وری ماچ ماچ ماچ ان شا الله خوب بتونیم ازش استفاده کنیم :gol: :gol: --------------------- قربانت عزیزم خوبه که مفیده براتون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ugdvqh 1 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام امکانش هست سورس b4a که باهاش کتابخانه فراخوانی رو کامپایل کردید رو هم بزارید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ugdvqh 1 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام امکانش هست سورس بیسیک4اندرویدی که با هاش این کتابخانه رو کامپایل کردید و ساختید بازرید لینکش رو.میخام در این زمینه ساخت کتابخانه رو یاد بگیرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام امکانش هست سورس بیسیک4اندرویدی که با هاش این کتابخانه رو کامپایل کردید و ساختید بازرید لینکش رو.میخام در این زمینه ساخت کتابخانه رو یاد بگیرم سلام دوستم اگه درباره ساخت کتابخونه سوالی داشتی، تاپیک بزن، همه کمکتون میکنیم سورس رو نمیتونم قرار بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ugdvqh 1 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام.راستش سوال که زیاد دارم.ولی شاید اگر یک نمونه سورسی داشته باشم مشکلاتم حل شود. اگر میشه یک سورس معمولی و ساده که بشه فهمید که چه جوری کتابخونه رو بسازیم و مهتر اینکه بعد ساخته شدنش توی برنامه اصلیمون چه جوری ازش استفاده کنیم.مثلا من الان نمیدونم که باید تو برنامه اصلی کتابخونه رو چه جوری فراخوانی کرد چه جوری اینیتیالیز کرد و... سورس استفاده از کتابخونه شما رو گرفتم و شما برای فراخوانی کتابخونه نوشته بودید fara.setscroll(lbl,scrollview1) من میدونم که setscroll یک sub هست که شما در class اکتیویتی که باهاش کتابخونه رو کامپایل کردید،وجود داره و ساختینش اما اینکه چه جوری ساختید که دوتا ورودی میگیره و خروجی پس میده رو نمیدونم. اگر یک عکس هم از این sub داشته باشم شاید مشکلم حل شه. اگر این سورس هم نشد یه سورس معمولی مثال بزنید.(با عکس هم میشه) تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ تاپیکو کردیم بحث اموزشیا، این قسمتو میذارم، اگه سوال دیگه ای داشتی، حتما یه تاپیک جدا بزن 1- یه Class Module میسازی و توش یه ساب مثه زیر درست میکنی، بعد هم alt + 5 رو (اگه اشتباه نکنم، ) میزنی و فایل جار و xml رو میده بهت این ساب مثلا برای اینه که یه لیبل بگیره و رنگشو عوش کنه همین Public sub rangKardan (label1 as label,Color1 as string) if Color1 = "red" label1.textcolor = colors.red end if end sub این یه مثاله، مطمئنا روش بهتر برای رنگ کرد لیبل هست برای استفاده ازش هم باید تیکش رو بزنی اسم کلاست هست test مثلا dim test as test test.rangKardan (lbl,red) موفق تر باشی عزیزم بازم مشکلی بود، توی یه تاپیک جدا بپرس تا من و دوستان دیگه، کمک کنیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikdel 1 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این سورس اونجوری که معلوم است بخشهای از اون تغییر داده شده است و نسخه اصلی نیست اکتیویتی text توش هست اما استفاده نشده است و از طرفی گزینه های 4 تا 6 هم غیر فعال است اگه نسخه کامل تری ازش دارین لطفا بفرستید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بله اکتیویتی هایی که گفتید رو حذف کردم چون به نظرم لازم نبود گزینه های 4-6 هم توی سورس گنجانده شده ان الان میتونید از تمام امکاناتش با توجه به سورس استفاده کنید موفق تر باشید سوالی بود، تاپیک جدا بزنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ugdvqh 1 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی ها ی قبلیتون یه سوال دارم وقتی میزنیم fara.setscroll() و داخلش چیزی می خوایم بنویسیم یه سری توضیحات میاد می خواستم ببینم اونا رو چه جوری باید نوشت؟ مثل عکس زیر مثلا اسم خودتون رو چه طور نوشتید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنمایی ها ی قبلیتون یه سوال دارم وقتی میزنیم fara.setscroll() و داخلش چیزی می خوایم بنویسیم یه سری توضیحات میاد می خواستم ببینم اونا رو چه جوری باید نوشت؟ مثل عکس زیر مثلا اسم خودتون رو چه طور نوشتید خواهش میکنم بهتره که برای سوالاتت تاپیک بزنی عزیزم در کل به اینصورته 'By <b> Shahab.es </b> '<code> dim fara as farakhani</code> public sub setscroll() end sub البته تو ورژن های جدید فک نکنم بشه اینطوری کرد من با 4.30 تونستم این اطلاعات رو بنویسم همینطوری، میتونی فایل xml همراه کتابخونه رو هم یه کارایی بکنی.... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.