nikdel 1 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من کتابی میخوام تولید کنم که داخل اون متن و عکس وجود دارد اما چندین نکته در اون وجود دارد. اول اینکه میخوام بعضی از خط ها رنگی باشند با فونت های مختلف از طرف دیگه هم داخل اون عکس هم استفاده شده است. هر روشی رو بررسی کردم نمیشه مهم نیست داخل دیتا بیس باشه یا بدون اون می دونم شاید شما بفرمایید بهترین روش html است اما بزرگ ترین مشکل این است که نمی توانم در اون روش فونت رو عوض کنم چه باید کرید یعنی روش مناسبی براش نیست که بتونم تمامی موارد گفته شده رو اعمال کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikdel 1 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مجدد البته نفرمایید با css چون با ورژن های پایین اندروید بامشکل مواجه میشه و عمل نمی کند نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من کتابی میخوام تولید کنم که داخل اون متن و عکس وجود دارد اما چندین نکته در اون وجود دارد. اول اینکه میخوام بعضی از خط ها رنگی باشند با فونت های مختلف از طرف دیگه هم داخل اون عکس هم استفاده شده است. هر روشی رو بررسی کردم نمیشه مهم نیست داخل دیتا بیس باشه یا بدون اون می دونم شاید شما بفرمایید بهترین روش html است اما بزرگ ترین مشکل این است که نمی توانم در اون روش فونت رو عوض کنم چه باید کرید یعنی روش مناسبی براش نیست که بتونم تمامی موارد گفته شده رو اعمال کرد سلام مجدد البته نفرمایید با css چون با ورژن های پایین اندروید بامشکل مواجه میشه و عمل نمی کند با سلام اگه میخواهید در بازار برنامه رو منتشر کنید با وب ویو که html در ان لود میشه مورد تایید بازار نیست بهترین روش همون دیتابیس هستش که همه ی چیزایی که میخواید رو در انجمن آموزشش موجوده همین طور در فروشگاه هم آموزش ساخت کتاب هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این چیزی که شما میگی رو فک نکنم راحت بشه عملی کرد بخشی از یه متن رو میشه رنگ کرد اما بخشی رو که خودت بدونی کجاست، با کتابخونه smartString بود فکر میکنم دوم اینکه اگه بخوای از Html استفاده کنی و از Css نه، برای تغییر رنگ بخشی، میتونی به شکل زیر کار کنی shahab.<font color="red">es</font> سوالی اگر دارید، توی تاپیک جداگانه بپرسید، این تاپیک، برای معرفی کتابخونه فراخوانی هست فقط!!!! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ یه سوال برای جستجو از چه تابعی از کتابخانه فراخوانی استفاده کنم ؟ اصلا جستجو کردن داره ؟ (من همچین تابعی توش ندیم) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya_uut 17 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من آموزش رو نگا کردم متوجه نشدم اگه بخوام واسه دیتابیسم قسمت علاقه مندی بذارم دقیقا باید چیکار کنم که کاربر وقتی دکمه ی خاصی زد یا روی لیست ویو مربطه لمس طولانی کرد اضافه بشه قسمت علاقه مندیا؟ شماره همه قسمت fave هم صفر گذاشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ یه سوال برای جستجو از چه تابعی از کتابخانه فراخوانی استفاده کنم ؟ اصلا جستجو کردن داره ؟ (من همچین تابعی توش ندیم) سلام برادر Dim fara As Farakhani fara.initialize("test.db","tbl",True) fara.CustomSelect("singleline","SELECT * FROM tbl WHERE titr LIKE '%" & Search.Text & "%'","titr","id",Null,Null,Null,listview1,Null,Null) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من آموزش رو نگا کردم متوجه نشدم اگه بخوام واسه دیتابیسم قسمت علاقه مندی بذارم دقیقا باید چیکار کنم که کاربر وقتی دکمه ی خاصی زد یا روی لیست ویو مربطه لمس طولانی کرد اضافه بشه قسمت علاقه مندیا؟ شماره همه قسمت fave هم صفر گذاشتم سلام اقا پوریا سوالت مربوط به این تاپیک نیست نسبتا علاقه مندی رو با فراخوانی کار نکنی، راحت تری چون یکم دستت رو میبنده این از این برای فراخوانی از کتابخونه magicBook اقا شهریار هم میتونی استفاده کنی، جواب میده احتمالا اگر کمکی نکرد بهت، لینک زیر کمک میکنه http://answercenter.ir/topic/5769-سورس-اضافه-شدن-به-علاقه-مندی-با-تغییر-تصویر/ اموزش استاد آرتا هم که توی فروشگاه هست موفق تر باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام تو فراخوانی متن چکار کنم که متن اسکرول بشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام برادر هم سورس و هم فیلم اموزشی رو قرار دادم که سوالاتتون بر طرف بشه شما اون رو ببینید..... موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در قسمت اکتیویتی خودم اومدم یک فهرست برای یک کتاب طراحی کردم....که یک عکس ستاره هم جلوش هست برای روشن شدن و نشون دادن این که در علاقه مندی ها هستاومدم یک پنل و یک لیبل و یک عکس ستاره تعریف کردم و این رو در یک اسکلرویو اجرا کردمالان میخام این رو با استفاده از کتابخانه فراخانی کوتاه تر کنم ولی گیج شدم !!!قسمت کد اکتیویتی رو قرار میدم دوستان اگر تونستند برام با کد فراخانی سه بازنویسی کنند ممنون میشم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("fehrest") ScrollView1.Initialize(2000dip) Activity.AddView(ScrollView1,0%x,15%y,100%x,90%y) sql1.Initialize(File.DirInternal,"100it.db",False) Cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * From tbl") For i=0 To Cur1.RowCount-1 Cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,7%x,ertefa,86%x,60%Y) ertefa=ertefa+9.5%y p.LoadLayout("layoutpanelfehrest") img1.Tag = i Label5.Tag = i Label5.Text = Cur1.GetString("name") Label5.TextColor = Colors.RGB(70,255,240) If Activity.Width <= 600 Then Label5.TextSize = 18 Else If Activity.Width > 600 And Activity.Width <= 800 Then Label5.TextSize = 20 Else If Activity.Width > 800 And Activity.Width <= 1000 Then Label5.TextSize = 22 Else If Activity.Width > 1000 Then Label5.TextSize = 24 End If If Cur1.GetInt("fave") = 1 Then img1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_sta2.png") Else img1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_star.png") End If ScrollView1.Panel.Height=ertefa Next نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم این تایپک، برای معرفی فراخوانی بود، بهتره که اگه مشکلی دارید، تاپیک جدا بزنید خوب این از این شما مولتی پنل دارید و میخواین از فراخوانی استفاده کنید این کار جواب نمیده براتون فرواخوانی، فقط برای استفاده از لیست ویو کاربرد داره البته میتونید دونه دونه استرینگهارو با فراخوانی بگیرید که اصلا منطقی نیست، چون کدهای اصلیتون، مسلما کوتاه تر میشن موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moin2020 11 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام شهاب جان میشه یک مثال از ست کردن اسکرول ویو و لیبل و بعد استفاده اون بگذاری. واقعیتش من نفهمیدم چطوری متنم رو توی لیبل اسکرول ویو که ست کردم بزارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام اینو بررسی کنید رمز فایل فشرده : answercenter.ir farakhani.rar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از کتابخونه برای من خیلی کاربردی بود فقط نمیدونم که مولتی پنل رو هم ساپورت میکنه یا نه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ** Service (starter) Create **** Service (starter) Start **** Activity (main) Create, isFirst = true **farakhani_farakhanimatn (java line: 281)java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (Cursor). at anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.getObject(AbsObjectWrapper.java:50) at anywheresoftware.b4a.sql.SQL$CursorWrapper.getRowCount(SQL.java:313) at b4a.example.farakhani._farakhanimatn(farakhani.java:281) at b4a.example.main._activity_create(main.java:330) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:102) at b4a.example.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4340) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (Cursor).** Activity (main) Resume ** این چه اروریه بمن میده.کورسور و که گفتیم انتیالیز نمیکنیم!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** farakhani_farakhanimatn (java line: 281) java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (Cursor). at anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.getObject(AbsObjectWrapper.java:50) at anywheresoftware.b4a.sql.SQL$CursorWrapper.getRowCount(SQL.java:313) at b4a.example.farakhani._farakhanimatn(farakhani.java:281) at b4a.example.main._activity_create(main.java:330) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:102) at b4a.example.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4340) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (Cursor). ** Activity (main) Resume ** این چه اروریه بمن میده.کورسور و که گفتیم انتیالیز نمیکنیم!!! یکی بگه :-/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام میگه اینیشیالایز نکردید کتابخونه رو :| :| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام میگه اینیشیالایز نکردید کتابخونه رو :| :| اینشیالیز کردم !!!! سورس شمارم که اجرا میکنم همین ارورو میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ موقع اجرا اروری چیزی ندارید؟ یهو از صفحه میاد بیرون؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.