reza abaskhanian 12 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید اگه بخام رنگ متن های تابع فراخوانی عوض بشه باید از کدوم کد استفاده کنم. fara.TwoLineAndBitmapTitr(ListView1,"ftitle","stitle","id","img",bit1) متن ftitle رو میخاستم رنگ و سایزش تغییر کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید اگه بخام رنگ متن های تابع فراخوانی عوض بشه باید از کدوم کد استفاده کنم. fara.TwoLineAndBitmapTitr(ListView1,"ftitle","stitle","id","img",bit1) متن ftitle رو میخاستم رنگ و سایزش تغییر کنه اگه اشتباه نکنم این به دردت بخوره Dim lb1 As Label lb1 = ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label lb1.TextColor = Colors.Red lb1.TextSize = 15 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز دستت درد نکنه.برای متن دوم هم از second label میشه استفاده کرد در کل ممنونم ازتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا شهاب خسته نباشی این کتابخونه هم خیلی بدردم خورد مرسی! فقط یه مشکل ببخشید که نتوسنتم تاپیک بزنم چون واقعا عجله دارم من میخوام یه عکس رو از دیتابیس فراخوانی کنم ولی کد خطا میده میگه حتما باید توی لیست ویو اضافه شه نمیزاره توی ImageView اضافش کنم! توی نسخه قبلی خیلی راحت بود ولی الان مشکل دارم باهاش میگه حتما باید اینجو باشه: fara.FarakhaniImage("id",listview.vel,"img",btmp) ولی من بهش این کد رو میدم خطا میده: fara.FarakhaniImage("id",ImageView1,"img",btmp) چرا دقیقا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام نه برادر من نمیگه باید توی لیست ویو باشه اون listView.val در اصل ای دی او عکس تو دیتابیس هست شما اینطوری باید کار کنی fara.FarakhaniImage("id","1","img",btmp) img.SetBackgroundImage(btmp) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام نه برادر من نمیگه باید توی لیست ویو باشه اون listView.val در اصل ای دی او عکس تو دیتابیس هست شما اینطوری باید کار کنی fara.FarakhaniImage("id","1","img",btmp) img.SetBackgroundImage(btmp) مرسی شهاب جان تو فوق العاده ای پسر آقا لطفا اگه میشه یه کتابخونه هم طراحی کنید واسه ارتباط با دیتابیس آنلاین من حاضرم جای اون پول بدم واسه رفع خستگیت و مردونگیت داداشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام نه برادر من نمیگه باید توی لیست ویو باشه اون listView.val در اصل ای دی او عکس تو دیتابیس هست شما اینطوری باید کار کنی fara.FarakhaniImage("id","1","img",btmp) img.SetBackgroundImage(btmp) مرسی شهاب جان تو فوق العاده ای پسر آقا لطفا اگه میشه یه کتابخونه هم طراحی کنید واسه ارتباط با دیتابیس آنلاین من حاضرم جای اون پول بدم واسه رفع خستگیت و مردونگیت داداشم اتفاقا تو فکر اونم هستم اگر مشکلاتش برطرف شه، قرار میدم برای دوستان شما لطف داری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ آقا شهاب داداش من هرکاری کردم نتونستم از اضافه کردن به لیست علاقه مندی هاش استفاده کنم میخوام با لمس لیست ویو برن توی صفحه علاقه مندی ولی با این حال نمیره اگه میشه کدش رو اینجا بگید اضافه کردن به صفحه علاقه مندی و نمایش در صفحه علاقه مندی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما لطفا یه تاپیک جدید بزن دوستم این مطلب مربوط به فراخوانی نمیشه تاپیک بزنید و دقیق بگید مشکل رو ------------------------------- نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ آقا شهاب داداش چطور میشه تیترهای دیتابیس رو از اول به آخر خوند؟ که آخرین رکورد دیتابیس بشه اولین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما توی اینیشیالایز کتابخونه فراخوانی نسخه 3، قسمت اخرش یه true false میگیره شما اونو بذار false fara.initialize("db.db","tbl1",false) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما توی اینیشیالایز کتابخونه فراخوانی نسخه 3، قسمت اخرش یه true false میگیره شما اونو بذار false fara.initialize("db.db","tbl1",false) ایولا مرسی عالی بود 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام داش شهاب منم شدم مایه عذاب تو داش از insert , update , delete چطور باید استفاده کرد؟ میخوام با استفاده از یه EditText و ImageView از توی نرم افزار متن و عکس اضافه کنم به دیتابیس و حذف کنم و میخوام یه دکمه حذف و یه دکمه اضاه کردن به لیست داشته باشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام اختیار دارید مراحمید تصویر رو نمیتونید با فراخوانی اضافه کنید، مگر اسمش رو Dim fara As Farakhani fara.Insert1("id,name,fname","null,'"&edit1.text&"','"&edit2.text&"'")'insert kardane maghaadir' fara.DeleteAll("*")'hazfe hame' fara.DELETE("DELETE from TBL_1 WHERE id = '"&editext1.text&"'")'delete kardane 1 id khass' fara.Update1("name,fname","'"&edit1.text&"','"&editt2.text&"'",edittext_id.text)'update 1 radife khass → id = editext_id.text' 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ سلام اختیار دارید مراحمید تصویر رو نمیتونید با فراخوانی اضافه کنید، مگر اسمش رو Dim fara As Farakhani fara.Insert1("id,name,fname","null,'"&edit1.text&"','"&edit2.text&"'")'insert kardane maghaadir' fara.DeleteAll("*")'hazfe hame' fara.DELETE("DELETE from TBL_1 WHERE id = '"&editext1.text&"'")'delete kardane 1 id khass' fara.Update1("name,fname","'"&edit1.text&"','"&editt2.text&"'",edittext_id.text)'update 1 radife khass → id = editext_id.text' داداش پس چرا نمیشه بیشتر از 2تا ردیف رو اضافه کرد؟ من میخوام با استفاده از چند edittext به 7 یا 8 ردیف مقدار بدم ولی نمیشه هر کاری میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ برادر منظورت از ردیف چیه؟ ببین، شما هر بار دستور اینسرت رو اجرا کنی، یه ردیف جدید با یه ای دی چدید به بانکت اضافه میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ برادر منظورت از ردیف چیه؟ ببین، شما هر بار دستور اینسرت رو اجرا کنی، یه ردیف جدید با یه ای دی چدید به بانکت اضافه میشه من 7 - 8 تا ستون دارم که میخوام به همه مقدار بدم شما واسه اینسرت اینو دادید fara.Insert1("id,name,fname","null,'"&edit1.text&"','"&edit2.text&"'") ولی من میخوام گزینه هاش رو بیستر کنم ، مقدار بیشتری میخوام وارد کنم ولی هرکاری میکنم خطا میده ، چرا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ خوب دوستم شما به این شکل کار کن دیگه fara.Insert1("id,name,fname,sotoone2,sotoone3,sotoone4","null,'"&edit1.text&"','"&edit2.text&"','"&edit4.text&"','"&edit3.text&"','"&edit6.text&"'") ارور رو هم نمیذاری که احتمالا برای اینه که توی دیتابیستون، ستون ای دی رو ، کلید دار نکردید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepi0211 7 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ به نام خدا سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم خوبید؟ بالاخره کتابخانه فراخوانی نسخه 3 هم منتشر شد که همین الان هم میتونید سورس، هم آموزش ویدیویی و هم خود کتابخانه رو دریافت کنید... اول از هرچیزی تشکر ویژه میکنم از استاد عزیزم، @Nemesis، آقای شفیعی عزیز که خیلی خیلی خیلی منو کمک کردن در ساخت این کتابخونه و کلا در برنامه نویسی ..... خوب ویژگی های جدید کتابخانه: 1- اضافه شدن خاصیت Initialize به کتابخانه 2- خواندن رکورد های دیتابیس از اول به اخر و از اخر به اول 3- کوتاه شدن قابل توجه کد نویسی ها... 4- فراخوانی استرینگ و قرار دادن متن در هر جایی(نه فقط لیبل) 5- ست کردن لیبل و اسکرول ویو، تنها با کمتر از نیم خط کد 6- قرار دادن Insert به شکلی ساده و قابل فهم 7- قرار گرفتن DELETE به شکلی ساده 8- قرار گرفتن Update به شکلی ساده(قابل استفاده برای علاقه مندی ها) 9- اضافه شدن خاصیت Custom Select برای دوستان حرفه ای تر و استفاده از کوئری های دلخواه... اینم از این.... امیدوارم به کارتون بیاد و دعامون کنید بازم تشکر ویژه دارم از استادم تایپک رو هم بترکونید دانلود Farakhani 3 دانلود سورس کد دانلود ویدیو آموزشی سلام رد خور نداره داداش کتاب خونت میشه فایل دیتابیس هیمن اموزشو برام پیوست کنی؟ چندتا مشکل دارم میخوام کد های فیلمو با دیتابیست مقایسه کنم مرسی ورژن 5 دیگه تو یه خط عکس و متن و تیتر و هر چی بگی فک کنم بشه فراخوانی کرد!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام لطف داری دوستم http://s6.picofile.com/file/8203040026/Source.rar.html سورسی که توی پست اول هست، فایل دیتابیس هم داره یا تو پوشه اصلی هست یا تو پوشه files 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.