sepi0211 7 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ شهاب داداش یه سوال داشتم من الان سینگل تیتر رو فراحوانی کردم حالا چجور باید کاری کنم که مثلا با زدن روی تیتر با فلان ایدی متن همون ایدی رو نشون بده میشه یه توضیحی سورسی جیزی بگی؟ مرسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepi0211 7 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ شهاب داداش یه سوال داشتم من الان سینگل تیتر رو فراحوانی کردم حالا چجور باید کاری کنم که مثلا با زدن روی تیتر با فلان ایدی متن همون ایدی رو نشون بده میشه یه توضیحی سورسی جیزی بگی؟ مرسی اوه ببخشید خوذم گرفتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام شهاب جان داشن میگم چطور با فراخوانی میشه مولتی پنل درست کرد؟ اگه میشه یه فیلم آموزشی کووووتاه درست کن خیلی نیازمه خدایی ، دمت گرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام دلاور با فراخوانی نمیشه مولتی پنل درست کرد، اصلا بهینه نیست و خیلی خیلی سریع، برنامه تون کرش میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام واقعا خسته نباشید میخاستم بدونم چجوری باید آپدیت آفلاین رو با این کتابخونه میشه انجامش داد. من آپدیت آفلاین انجمن رو انجام دادم اما وقتی دانلود فایل تموم میشه این ارور رو نشون میده با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز با این کتابخونه نمیتونید اینکار رو انجام بدید فک کنم منظورت از اپدیت افلاین اینه که فایل دیتابیس دانلود میکنی درسته؟ کجاش افلاینه هموطن فراخوانی همه ی کد ها از جمله کپی و اینیشیالایز دیتابیس قبلی رو خودش یک بار واسه همیشه انجام میده برای همین نمیتونید دستی این کدهارو کنترل کنید، بشکنید یا چیزی البته اگه فایل دیتابیس رو همنام فایل دیتابیس قبلی کرده و توی DirInternal کپی و جایگذاری کنید کنید، احتمالا بعد از باز شدن دوباره برنامه، بشه از این بانک جدید استفاده کرد اگر منظور دیگه ای دارید، بگید که بهتر راهنماییتون کنم اگه بتونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آره دقیقا میخام همین فایل دیتا بیس قبلی رو آپدیت کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ آره دقیقا میخام همین فایل دیتا بیس قبلی رو آپدیت کنم اره دیگه گفتم چجوریه کار بهتره با روش اصلی بری البته این کار یه ذره مشکل داره و اذیتت میکنه ، تجربه ثابت کرده.... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ ببخشید که من زیاد سوال میپرسم منظورتون از روش اصلی کدومه؟ بعد فایل دیتابیسمم هم نام دیتا بیس قبلی کردم اما بازم ج نداد. توی dirinternal هم بردم همون خطا رو میده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اره احتمال میدادم شما یه سرچ بکنید کار با دیتابیس روش اصلی رو میبینید اموزش های زیادی ازش تو انجمن هست... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام میگم الان من یه کتاب با استفاده از کتابخونه فراخانی 2 ساختم توی تنظیمات وقتی اندازه متنو کم و زیاد میکنی اصلا کلا متن با اسکرول ویو ست نمیشه خواهش میکنم راهنماییم کنید بگین چیکار کنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya1020 2 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام حامد هم اینه هم اینکه خوب ما دقیق نمیدونم کاربر چندتا فیلد داره و چندتا مثلا لیبل!!! اینم مشکله.. استاد اسکندی خدا خیرت بده بقران من هر چی درباره ی برنامه نویسی یاد گرفتم همش بخاطر زحمت های شما بود واقعا من که افتخار میکنم که با شما هموطنم یک دنیا ممنونتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ استاد اسکندی خدا خیرت بده بقران من هر چی درباره ی برنامه نویسی یاد گرفتم همش بخاطر زحمت های شما بود واقعا من که افتخار میکنم که با شما هموطنم یک دنیا ممنونتم سلام هموطن لطف دارید شما، کاری نکردم من هر چیزی که یاد گرفتید، بخاطر تلاش خودتون بوده سال نوتون هم مبارک باشه عزیزم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به آقا شهاب و بقیه دوستان اگر مثلا کسی نخواد با لیست ویو کتاب بسازه باید چیکار کنه؟یعنی با یه دکمه بره به یه اکتیویتی و می خوایم توی اون اکتیویتی متن رو نمایش بدیم اون موقع به جای کد زیر(قسمت لیست ویو)باید چه چیزی قرار بدیم؟ fara.FarakhaniMatn("id",ListviewTest.meghdar,lbl1,"Text") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام هموطن باید ای دی اون متن رو بدی دیگه... مثلا میگم اگر از مولتی پنل استفاده کردی، برای گرفتن متن، کافیه که مثلا بذاری btn.tag در حال حاضر هم شما مقدار لیست ویو رو نمیذاری مثدار متغیر meghdar که توی اکتیویتی listView test هست رو قرار میدی که میتونی هر عدد یا ای دی خواتسی به اون متغیر بدی و بعدش فراخوانی کنی موفق باشید... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ یعنی باید اینو بزنم؟ Fara.farakhanimatn("id",lbl1,"text") ببخشید اینقدر سوال میپرسم.تازه شروع کردم مبتدی ام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ مشکلی نیست اگر تازه کارید، ختما اموزش های مبتدی رو نگاه کنید.... به این شکل باید بنویسید.... ای دی اینجا هست 2 fara.FarakhaniMatn("id","2",lbl1,"Text") 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ عالیه مرسی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ آ عالیه مرسی آقا لطفا یکی سورس بسازه که فقط متنو با اسکرول ست کرده باشه(از دیتابیس)ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ آقا لطفا یکی سورس بسازه که فقط متنو با اسکرول ست کرده باشه(از دیتابیس)ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.