shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ آقا لطفا یکی سورس بسازه که فقط متنو با اسکرول ست کرده باشه(از دیتابیس)ممنون میشم سلام هموطن Dim fara As Farakhani fara.initialize("db1.db","mytbl",True) Dim myTextId As Int = 1 fara.FarakhaniMatn("id",myTextId,lbl,"myMatn") fara.SetScroll(lbl,myScroll) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامچجوری با این کتابخونه ی متنیو از تو دیتابیس توی اسکرول ویو بیارم بدون هیچ لیست ویو یی خواهش میکنم جواب بدید لازم دارم :20: :20: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سلامچجوری با این کتابخونه ی متنیو از تو دیتابیس توی اسکرول ویو بیارم بدون هیچ لیست ویو یی خواهش میکنم جواب بدید لازم دارم :20: :20: سلام کافیه ای دی اون متنت رو داشته باشی توی دیتابیست اینجا ای دی من 2 هست matnha هم اسم ستونی از دیتابیسه که متن هام داخلشه Dim fara As Farakhani fara.initialize("db.db","tbl",True) fara.FarakhaniMatn("id","2",lbl,"matnha") fara.SetScroll(lbl,scroll1) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام لطف داری دوستم http://s6.picofile.com/file/8203040026/Source.rar.html سورسی که توی پست اول هست، فایل دیتابیس هم داره یا تو پوشه اصلی هست یا تو پوشه files سلام من دارم از کتاب خانه فرا خانی 3 استفاده میکنم ولی ارور میده و میگه کورزور رو باید اینشیالایز کنی.چیکار کنم اخه تو اموزش این ارور رو نمیده ولی وقتی ران میگیرم از سورس همراه آموزش باز همین ارور رو داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام لطف داری دوستم http://s6.picofile.com/file/8203040026/Source.rar.html سورسی که توی پست اول هست، فایل دیتابیس هم داره یا تو پوشه اصلی هست یا تو پوشه files سلام من دارم از کتاب خانه فرا خانی 3 استفاده میکنم ولی ارور میده و میگه کورزور رو باید اینشیالایز کنی.چیکار کنم اخه تو اموزش این ارور رو نمیده ولی وقتی ران میگیرم از سورس همراه آموزش باز همین ارور رو داره سلام کدهاتون رو قرار بدید ، بررسی کنیم... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h.taatpour 4 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ سلام یه سوال ، خود فراخوانی کار این تیکه کد رو هم انجام میده یا باید دستی وارد کنیم : If File.Exists(File.DirInternal,"bank.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"bank.db",File.DirInternal,"bank.db") End If نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ در 26 دقیقه قبل، h.taatpour گفته است : سلام یه سوال ، خود فراخوانی کار این تیکه کد رو هم انجام میده یا باید دستی وارد کنیم : If File.Exists(File.DirInternal,"bank.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"bank.db",File.DirInternal,"bank.db") End If سلام انجام میده نیازی به کپی کردن دوباره نیست 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ درود چرا برا من مقدار استرینگ رو اپدیت نمیکنه ؟ android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1 ################################################################# Error Code : 1 (SQLITE_ERROR) Caused By : SQL(query) error or missing database. (no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1) ################################################################# at android.database.sqlite.SQLiteConnection.nativePrepareStatement(Native Method) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.acquirePreparedStatement(SQLiteConnection.java:1058) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.prepare(SQLiteConnection.java:623) at android.database.sqlite.SQLiteSession.prepare(SQLiteSession.java:588) at android.database.sqlite.SQLiteProgram.<init>(SQLiteProgram.java:59) at android.database.sqlite.SQLiteStatement.<init>(SQLiteStatement.java:31) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.executeSql(SQLiteDatabase.java:1812) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.execSQL(SQLiteDatabase.java:1743) at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.ExecNonQuery(SQL.java:67) at shahab.es.farakhani._update1(farakhani.java:571) at ir.matris.hamshobajansu.faq._save_click(faq.java:1643) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:708) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:337) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:247) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:134) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:157) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:153) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:78) at android.view.View.performClick(View.java:5697) at android.widget.TextView.performClick(TextView.java:10826) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:22526) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:158) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:7225) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1230) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1120) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده عزیز یه نگاهی بندازید فک کنم برای ذخیره از نوع متنی مشکل داره نمیدونم چرا فونت ذخیره نمیکه خیلی گیرم لطفا اوکی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، hamidmatris گفته است : سازنده عزیز یه نگاهی بندازید فک کنم برای ذخیره از نوع متنی مشکل داره نمیدونم چرا فونت ذخیره نمیکه خیلی گیرم لطفا اوکی کنید کداتون به نظر اشتباه میاد کدهاتون رو قرار بدید no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1 دیتابیستون رو هم بذارید ببینم چیکار کردی البته داداش برای اینکارها بهتره از SharePreference استفاده کنی که آقای شاهدی کتابخانه شو گذاشته موفق باشی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ amozesh Setting 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ کسی نبود جواب بده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام یک سوال بعضی کد نویسی برای کتاب با فراخانی 2 یا 1 اونارو چطوری باید تبدیل کنیم به 3 من سوس از اینجا دان کردم با فراخانی 2 بود الان چطوری 3 کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/06, 13:39:07، hamidmatris گفته است : درود چرا برا من مقدار استرینگ رو اپدیت نمیکنه ؟ android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1 ################################################################# Error Code : 1 (SQLITE_ERROR) Caused By : SQL(query) error or missing database. (no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1) ################################################################# at android.database.sqlite.SQLiteConnection.nativePrepareStatement(Native Method) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.acquirePreparedStatement(SQLiteConnection.java:1058) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.prepare(SQLiteConnection.java:623) at android.database.sqlite.SQLiteSession.prepare(SQLiteSession.java:588) at android.database.sqlite.SQLiteProgram.<init>(SQLiteProgram.java:59) at android.database.sqlite.SQLiteStatement.<init>(SQLiteStatement.java:31) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.executeSql(SQLiteDatabase.java:1812) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.execSQL(SQLiteDatabase.java:1743) at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.ExecNonQuery(SQL.java:67) at shahab.es.farakhani._update1(farakhani.java:571) at ir.matris.hamshobajansu.faq._save_click(faq.java:1643) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:708) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:337) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:247) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:134) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:157) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:153) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:78) at android.view.View.performClick(View.java:5697) at android.widget.TextView.performClick(TextView.java:10826) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:22526) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:158) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:7225) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1230) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1120) سلام کدتون که استفاده کردید رو هم بذارید بنده نمیدونم شما چی نوشتید no such column: irannastaliq.ttf (code 1): , while compiling: UPDATE setting SET font=irannastaliq.ttf WHERE id=1 تو ارور چیزی که مشخص هست اینه که به اسم ستونتون گیر داده و همینطور توی قسمتی که مقدار میدید به این شکل مقدار بدید تو کتابخونه "'iranastaligh.ttf'" قبل و بعدش سینگل کوت هم بذارید در در 1395/11/20, 19:19:54، HAMEDDDR گفته است : با سلام یک سوال بعضی کد نویسی برای کتاب با فراخانی 2 یا 1 اونارو چطوری باید تبدیل کنیم به 3 من سوس از اینجا دان کردم با فراخانی 2 بود الان چطوری 3 کنم؟ سلام عزیزم اموزش های مربوط به 3 رو بگیرید و نگاه کنید، میتونید تغییر بدید به راحتی شاد و پیروز باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/06, 22:20:44، hamidmatris گفته است : amozesh Setting 2 درود من کد رو گذاشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، hamidmatris گفته است : درود من کد رو گذاشتم بررسی کردم کدهاتون مشکل خاصی ندارن از اونجایی که قبلا ستون font نبوده و جدیدا اضافه کردید پیشنهاد میکنم برنامه رو از روی شبیه ساز یا گوشی کاملا پاک یا کلیر دیتا کنید و بعد دوباره نصب بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidmatris 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ الان کد ها برای شما به درستی کار کرد؟ اگه تغییراتی دادین برای من هم ارسال کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ نه هموطن من وارد اکتیویت ستینگ که میشم ارور دریافت میکنم، متاسفانه به لاگ دسترسی ندارم براتون قرار بدم با توجه به لاگ خودتون عرض کردم اگر مشکل داره کار یا داره بی مورد گیر میده و همه چیز درسته، از کتابخونه sql که روش اصلی هست برای بیسیک استفاده کنید عزیزم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان به یه مشکل عجیب خوردم تا دیروز با کتابخانهفراخونی مشکل نداشتم اماامروز به این مشکل عجیب خوردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سلام فکر میکنم کورزورتون مقداری دریافت نمیکنه که اینیشیالایز بشه مقدار های بانک رو چک کنید ببینید که ای دی 1 و 2 و 3 موجود هست یا نه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.