رفتن به مطلب
  • 0

ذخیره و لودکردن متن داخل ادیت تکست


cloner01001

سوال

سلام دوستان 

خسته نباشید

من یه ادیت تکست دارم و یه باتن ، میخوام کاربر هرچی توادیت تکست نوشت و وقتی رو باتن کلیک کرد ، نوشته هاش تو یه فایل نت پد ذخیره شه و تو صفحه بعد بتونم اون متن رو داخل یه لیبیل ادد کردم

کد این ذخیره و لود چیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

ممنون از جوابتون ، از این کد استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد

تو لیبیلی که قراره متن داخل فایل ذخیره شده نشون داده بشه ، هیچ متنی نمایش داده نمیشه

سلام

برادرم قرار دادید برابر متن لیبل؟

label1.text = txt

:gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

جست و جو میکردید 1000% به جواب میرسیدید :

http://answercenter.ir/topic/5120-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-edit-text/

http://answercenter.ir/topic/89-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-save-text-box/

http://answercenter.ir/topic/1580-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%AA%D9%86/

http://answercenter.ir/topic/59-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-save-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-load-%D8%AF%D8%B1-basic4android/

 

و اما جواب شما رو هم میدم در کنار تاپیک های بالا :

برای ذخیره متن در فایل :

File.WriteString(File.DirInternal,"b4a.txt",EditText1.Text)

برای خواندن :

Dim txt As String
txt = File.ReadString(File.DirInternal,"b4a.txt")

که string که اسمش رو txt گذاشتیم برابر میشه با متن فایل b4a.txt که توش متن EditText1 ذخیره کردیم ...

 

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

جست و جو میکردید 1000% به جواب میرسیدید :

http://answercenter.ir/topic/5120-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-edit-text/

http://answercenter.ir/topic/89-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-save-text-box/

http://answercenter.ir/topic/1580-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%AA%D9%86/

http://answercenter.ir/topic/59-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-save-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-load-%D8%AF%D8%B1-basic4android/

 

و اما جواب شما رو هم میدم در کنار تاپیک های بالا :

برای ذخیره متن در فایل :

File.WriteString(File.DirInternal,"b4a.txt",EditText1.Text)

برای خواندن :

Dim txt As String
txt = File.ReadString(File.DirInternal,"b4a.txt")

که string که اسمش رو txt گذاشتیم برابر میشه با متن فایل b4a.txt که توش متن EditText1 ذخیره کردیم ...

 

موفق باشید

 

ممنون از جوابتون ، از این کد استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد

تو لیبیلی که قراره متن داخل فایل ذخیره شده نشون داده بشه ، هیچ متنی نمایش داده نمیشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...