shahriar 408 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من میخواستم بدونم که چه جوری میشه یه کد ussd رو به طور مستقیم اجرا کرد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا، عاجزانه خواهش میکنم قبل از تاپیک زدن جست و جو کنید!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید تاپیک قدیمی اپ میکنم اما اگه بخوام به جای دیالوگ باکسی که مینویسه کد یو اس اس دی در حاله اجرا هستش یه متنی مثلا لطفا صبر کنید بزارم چیکار باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، اون دیالوگ برای خود گوشی هست که اجرا می شه و ما که نمی تونیم اون رو تغییر بدیم ، به علت این که تاپیک قدیمی هست قفل میکنم. شما مشکل را دریک تاپیک جداگانه مطرح کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/1932-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-ussd-%D8%A8%D8%A7-edittext/ درودخب میشه: Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگید: Call("*140*" & EditText1.Text & "#") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sattaroghli 9 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/1932-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-ussd-%D8%A8%D8%A7-edittext/ درودخب میشه: Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگید: Call("*140*" & EditText1.Text & "#") سلام . من این کد رو استفاده کردم و کار هم میکنه اما نمیدونم چرا دو دفعه تماس میگیره . چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام
من میخواستم بدونم که چه جوری میشه یه کد ussd رو به طور مستقیم اجرا کرد
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.