Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری می شه به ویو ها سایه داد؟ همون Shadow رو می گم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ کتابخانه سایه دادن به تمام ویوها و متن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ در در 1394/05/26, 00:36:41، dftbayat گفته است : با پنل میشه ولی خب اصولی نیس یه ماژل هست اگر پیداش کردم میزارم اینجا مخصوص سایه دادنه باسلام میشه فایلxmlوکلسشو قرار بدید برای سایه دادن به پنل ها. باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری می شه به ویو ها سایه داد؟ همون Shadow رو می گم با پنل میشه ولی خب اصولی نیس یه ماژل هست اگر پیداش کردم میزارم اینجا مخصوص سایه دادنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimoeini 0 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۷ در در 1394/05/26, 00:36:41، حاج حسین گفته است : با پنل میشه ولی خب اصولی نیس یه ماژل هست اگر پیداش کردم میزارم اینجا مخصوص سایه دادنه چجوری با پنل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می شه به ویو ها سایه داد؟ همون Shadow رو می گم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.