majid08 266 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس دارم به صورت زیر میشه یه کاری کرد که بجای نمایش دادن از روی id بیاد تو پنل یا لیست ویو یا هر چیز دیگه ای این تست 1 تا 6 رو نمایش بده یعنی یه طوری بنویسیم که اگه 10 تا ردیف داشته باشیم با 10 ای دی این بیاد ما هر کدوم رو خاستیم برامون به صورتی که گفتم نمایش بده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ متوجه منظورتان نشدم یه کم واضحتر بیان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ متوجه منظورتان نشدم یه کم واضحتر بیان کنید داداش روال عادی برای لود اطلاعات در مثلا لیست ویو این که اگه 10 تای ردیف داشته باشیم این ماید ایدی رو میبینه و 10 تا مطلب رو تو 10تا ویو نشون میده من میخام هر ردیف رو که توش نوشته تست 1 تست2 تست3 ... اینا ور در لیست ویو یا مولتی پنل نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه دیتابیس دارم به صورت زیر
میشه یه کاری کرد که بجای نمایش دادن از روی id بیاد تو پنل یا لیست ویو یا هر چیز دیگه ای این تست 1 تا 6 رو نمایش بده
یعنی یه طوری بنویسیم که اگه 10 تا ردیف داشته باشیم با 10 ای دی
این بیاد ما هر کدوم رو خاستیم برامون به صورتی که گفتم نمایش بده میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.