رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در خواندن اطلاعات دیتابیس


ghost

سوال

سلام


من یه دیتابیس چند تیبله دارم که هرکدوم شامل چند تا لیست و متن هستن.


برای مثال : table1-table2-table3


اسم فایل دیتابیس هم همون :database


حالا مشکل من اینجاس 


من از کد زیر برای هرتیبل استفاده کردم:



If File.Exists(File.DirInternal,"database.db") = False Then
("File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db
End If
If SQL1.IsInitialized = False Then
(SQL1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",True
End If
Dim cur As Cursor
("cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM table3
For i = 0 To cur.RowCount - 1
cur.Position = i
(("ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("LIST"),cur.GetInt("ID
Next

برای دو تیبل 1 و 2 درست کار میکنه.


اما برای تیبل 3 داخل برنامه وقتی رو گزینش کلیک میشه این خطا رو میده:


eror.JPG


ناگفته نماند یه بار برای table2 اتفاق افتاد ولی دیتابیسو یبار از تو بیسیک حذف کردم دوباره گذاشتم درست شد.


اما اینبار چند بار حذف کردم دوباره ریختم اما نمیشه.


 


 


اینم بگم که اول دیتابیسم یه تیبل داشت و بعد بهش اضافه کردم.


هربارم که تیبل بهش اضافه میکردم از بیسیک فایلشو کلا حذف میکردم و دوباره میریختم.


 


پیشاپیش مچکر


لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام عزیزم

اولش بگم امضات توجهمو جلب کرد، قشنگه :gol:

 

 

ناگفته نماند یه بار برای table2 اتفاق افتاد ولی دیتابیسو یبار از تو بیسیک حذف کردم دوباره گذاشتم درست شد.

اما اینبار چند بار حذف کردم دوباره ریختم اما نمیشه.

ببین، دیتابیسو از بیسیک نباید حذف کنی

دیتابیسی که تغییرات توش انجام شده رو باید قرار بدی تو پوشه فایل ها و ریپلیس کنی

اما باید برنامه رو از روی شبیه سازت یه بار پاک کنی و بعد تست بزنی دوباره

اسم تیبلت رو هم چک کن

به بزرگی و کوچیکی، حساسه...

چک کن اینارو و نتیجه رو بگو..

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز خیلی ممنون بابت کمکتون


مشکلم حل شد.


واقعا ممنونم.چندتا نکته هم ازتون یاد گرفتم.بابت اونا هم تشکر میکنم.


خیلی بهم کمک کردین.


بابت امضا هم خیلی لطف دارید.من اصن کاربا فتوشاپ رو بلد نیستم.اینم بگم برای خط های اطرافش از براش علف استفاده کردم  :oops: 


برای همین اگه بد شده شما به بزرگیتون ببخشین


باز هم ازتون تشکر میکنم.


موفق باشید


لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوست عزیز خیلی ممنون بابت کمکتون

مشکلم حل شد.

واقعا ممنونم.چندتا نکته هم ازتون یاد گرفتم.بابت اونا هم تشکر میکنم.

خیلی بهم کمک کردین.

بابت امضا هم خیلی لطف دارید.من اصن کاربا فتوشاپ رو بلد نیستم.اینم بگم برای خط های اطرافش از براش علف استفاده کردم  :oops: 

برای همین اگه بد شده شما به بزرگیتون ببخشین

باز هم ازتون تشکر میکنم.

موفق باشید

 

براش علف خنده داره ولی هوشمندانه هست افرین خوشم اومد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قربانت برادر

براشت هر چی باشه مهم نیس

مهم متنشه که خیلی قشنگه :gol:

 

 

براش علف خنده داره ولی هوشمندانه هست افرین خوشم اومد

والا، بعضی از گرافیستا، 3-4 تا چیز خنده دارو میذارن پیش هم، یه چیز غول میکشن بیرون، به قول شما هوشمندانه اس 

 

خوبه مشکل حل شد، کاری نکردم من عزیزم :gol:

تاپیک بسته شد!!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...