Mickket 32 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان راهی هست که بشه دو تا شیء مثل EditText رو Select Case کرد ؟ Case اون رو چطوری باید نوشت؟ میشه گفت معادل کد زیر رو میخوام : If EditText1.Text="1" And EditText2.Text="2" Then [Object] End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ داداش میشه چن تا سلکت انجام داد. از سلکت های تو در تو استفاده کن: Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim EditText1 As EditText Dim EditText2 As EditText Dim Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Select EditText1.Text Case "1" Select EditText2.Text Case "2" ToastMessageShow("1 and 2 Selected", False) End Select End Select End Sub در این برنامه، اگر کادر اولی معادل عدد 1 باشد و کادر دومی 2 باشد، بعد از زدن دکمه، پیام نمایش داده میشه. به قول دوستان، یکمی خلاقیت لازمه که چاشنی کارت کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز تو select case فقط یک شرط اجرا میشه ولی if شما یدونه and شرطیه که هر دوتاشون باید true باشن. Sent from my D2302 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی داداش خوب حالا اگه بخوام چنتا عدد توی EditText2 استفاده کنم به چه صورت میشه؟ مثلا اگه طرف عدد یک یا دو یا سه رو وارد کرد توی EditText2 و EditText1 هم تکست خاص خودشو داشته باشه شرط اجرا شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ مثلا اگه طرف عدد یک یا دو یا سه رو وارد کرد توی EditText2 و EditText1 هم تکست خاص خودشو داشته باشه شرط اجرا شه. سلام. ینی من به تکس ها دوتا مقدار دادم . وقتی شما داری کد نویسی میکنی همون مقدار قبلیشونو داشته باشن ؟ خب قبل اینکه من مقدار بدم. شما مقدار قبلی اونارو بگیر بعد مقدار داددن من . دوباره اون مقدارایی که داشتیو وارد تکس هات کن . البته اگه میخوای مقدار داخلش فرمالیته تغییر کنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mickket 32
سلام
دوستان راهی هست که بشه دو تا شیء مثل EditText رو Select Case کرد ؟
Case اون رو چطوری باید نوشت؟
میشه گفت معادل کد زیر رو میخوام :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.