رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با کتابخانه Farakhani 3


Kazem Forghani

سوال

سلام .

چطوری می شه با کتابخانه Farakhaini 3 عمل سرچ رو انجام داد و بصورت لیست ویو نشون داد ؟

در ورژن قبلی بود ولی الان نیست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

اینجا هم هست، اما برای اینکه کار امد تر بشه، اومدیم و قسمتی تحت عنوان Custom Select قرار دادیم

Dim fara As Farakhani
fara.initialize("db.db","tbl",True)
fara.CustomSelect("singleline","SELECT * FROM tbl WHERE titr LIKE '%" & EditText1.Text &"%'","titr","id",Null,Null,Null,listv1,Null,Null)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام شهاب جان

 

where item =1 رو هم برداشتم اما جواب نداد، تو حالت singleline نشون میده، چه با شرط چه بدون شرط اما twoline :S

دیتابیس هم همین جوری واسه امتحان کتابخانه درست کرده بودم اما نمی دونم چی جوری براتون آپلود کنم تو اینجا پست کنم؟؟؟ :roomNemishe:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام شهاب جان

 

where item =1 رو هم برداشتم اما جواب نداد، تو حالت singleline نشون میده، چه با شرط چه بدون شرط اما twoline :S

دیتابیس هم همین جوری واسه امتحان کتابخانه درست کرده بودم اما نمی دونم چی جوری براتون آپلود کنم تو اینجا پست کنم؟؟؟ :roomNemishe:

سلام

اره عزیزم

دیتابیس رو اپلود کن توی پیکو فایلی جایی و برام یا پیام خصوصی کن یا همین جا بذار

فقط دقت کن، سوالات باید توی تاپیک های جدا پرسیده بشه

اانم چون خیلی خیلی بحثتون به تاپیک مربوطه، مشکلی نیست :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجا هم همون طوره!

فقط کافیه تا sql statement رو تغییر بدین!

مثل این

fara.SingleLineTitr("khoon.db",sql3,cur,"SELECT * FROM tbl Where " &s& " LIKE '%" & EditText1.Text &"%'",lv,"name","ID")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

اینجا هم همون طوره!

فقط کافیه تا sql statement رو تغییر بدین!

مثل این

fara.SingleLineTitr("khoon.db",sql3,cur,"SELECT * FROM tbl Where " &s& " LIKE '%" & EditText1.Text &"%'",lv,"name","ID")

این که مال ورژن قبلی هست ...

من ورژن جدید رو می گم..

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که مال ورژن قبلی هست ...

من ورژن جدید رو می گم..

بله راست میگی!

تو کتاب خانه جدید با Custom Select انجام میشه!

	fara.CustomSelect("sinlgeline","SELECT * FROM tbl Where " &s& " LIKE '%" & EditText1.Text &"%'","name","ID","","","",lv,Null,Null)

شهاب جان بخشید ندیدم پست زدی!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

من از Custumselect استفاده می کنم، خیلی هم عالیه اما یه مشکلی هست

هر وقت روی حالت selectype روی حالت twoline می گذارم چیزی نشون نمیده اما اگه تو حالت singleline باشه نشون میده :(

fara.initilize("mydb.db","mytable",true)
fara.CustomSelect("twoline","SELECT * FROM mytable WHERE item =1","titr","id","subtitr",Null,Null,listView1,Null,Null)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

two رو tow امتحان کن ببین کار میکنه یا نه

هیچوقت این two رو یاد نگرفتم 

ببین جواب میده یانه

نتیجه نداد کار دیگه ای بکنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

two رو tow امتحان کن ببین کار میکنه یا نه

هیچوقت این two رو یاد نگرفتم 

ببین جواب میده یانه

نتیجه نداد کار دیگه ای بکنیم

 

شهاب جان

 

متاسفانه جواب نداد :12:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دیتابیستون رو بذارید یه چک بکنم

هیچی نمایش نمیده، ؟؟؟

یا اروری چیزی داره؟

اینم از دستورتون بردارید و نستش کنید

WHERE item =1

درست نشد خبر بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...