Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. بنده طبق آموزش JSON آقای آرتا یه سری اطلاعات رو از دیتابیس می گیرم و به صورت JSON اینکد می کند و بعد در برنامه نشون می دم . در دیتابیس همه ی فیلد ها به صورت utf8_parsian_ci کد گذاری شده اما اطلاعات دریافتی به صورت ؟؟؟؟؟ هست ! یعنی Collation همشون utf8_parsian_ci هست . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ لطفاً سورس برنامه phpتون رو بزارید تا بهتر بتونیم بررسی کنیم، اما به نظر من، مشکل از تابع انکودینگ Json هست، تابع json_encode به صورت پیشفرض کاراکترهای یونیکد (شامل کاراکترهای فارسی) رو رمزگذاری میکنه که ممکن توی برنامه b4a مشکل پیش بیاره.. برای حل شدن مشکل، پیشنهاد میکنم که در پارامتر دوم json_encode ثابت JSON_UNESCAPED_UNICODE را قرار دهید. مثال: <?php echo json_encode( array( 'name' => 'کاظم', 'last_name' => 'فرقانی' ), JSON_UNESCAPED_UNICODE ); موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ لطفاً سورس برنامه phpتون رو بزارید تا بهتر بتونیم بررسی کنیم، اما به نظر من، مشکل از تابع انکودینگ Json هست، تابع json_encode به صورت پیشفرض کاراکترهای یونیکد (شامل کاراکترهای فارسی) رو رمزگذاری میکنه که ممکن توی برنامه b4a مشکل پیش بیاره.. برای حل شدن مشکل، پیشنهاد میکنم که در پارامتر دوم json_encode ثابت JSON_UNESCAPED_UNICODE را قرار دهید. مثال: <?php echo json_encode( array( 'name' => 'کاظم', 'last_name' => 'فرقانی' ), JSON_UNESCAPED_UNICODE ); موفق باشید. حل نشد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ عرض کردم که سورس برنامه رو بزارید تا بررسی کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ برو به این تاپیک و تست کن ببین جواب می گیری http://answercenter.ir/topic/6358-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-json/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.