رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی درباره دیتابیس


green1369

سوال

درود 

دیتابیس میسازم ودر پوشه فایل قرار میدم ولی وقتی میخوام ران کنم خطا میده عکس قرار میدم راهنمایی کنید ممنون میشم

 

 

 

m_2_.pngm_1_.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

:gol:

ببین عزیزم

اسم هارو وقتی تو دیتابیس مینویسید، باید به بزرگی کوچیکی دقت کنید

مثلا اسم جدول Shahab هست با S بزرگ

اسن تیبل es هست

حالا شما باید اینطوری بگیر

"SELECT * FROM Shahab WHERE es = 1" 

این سه مثال از نحوه استفاده هست

شما کوئری خودت رو مینویسی

پیشنهاد میکنم از حروف کوچیک همیشه در ساخت دیتابیس استفاده کن که مشکلی بعدا پیش نیاد...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه

احتمالا

name یا NAME یا اینطوری نوشتید...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه

احتمالا

name یا NAME یا اینطوری نوشتید..

درود

منظور شما در دیتابیس است

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:gol:

ببین عزیزم

اسم هارو وقتی تو دیتابیس مینویسید، باید به بزرگی کوچیکی دقت کنید

مثلا اسم جدول Shahab هست با S بزرگ

اسن تیبل es هست

حالا شما باید اینطوری بگیر

"SELECT * FROM Shahab WHERE es = 1" 

این سه مثال از نحوه استفاده هست

شما کوئری خودت رو مینویسی

پیشنهاد میکنم از حروف کوچیک همیشه در ساخت دیتابیس استفاده کن که مشکلی بعدا پیش نیاد...

ممنون از راهنمایی 

مشکل از حروف بود .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...