امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اینم سورس که از موضوع معلومه چیه و سورس LargeFileDownload که خود ارل دادش و من فقط نوتیفیکیشن رو بهش اضافه کردم و کتابخونه هم داخل فایل zip هست ، اینو همینجوری تستی نوشتم اگه مشکلی داشت برطرف کنین و یا بگین حتما اون چند تا ماژول هم همون ماژول های کتابخونه HttpUtils هست و لازم نیس کاری به اون ها داشته باشین دکمه کنسل رو هم به نوتیفیکیشن اضافه کردم که باز هم میتونین هر چیزی خواستین اضافه کنین DownloadNotification.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ دمت گرم عالی مثل همیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنون بسیار عالی بود فقط اینکه بعد از شروع دانود دائما شروع میکنه به ویبره زدن این کد رو تو قسمت نوتیفیکیشن اضافه کنید ویبرش قطع بشه Dim av() As Long av = Array As Long(0) nb.CustomVibrate=av لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از نکته دوست عزیزمون ، من فقط روی شبیه ساز تست کرده بودم ، برای اینکه هیچ ویبره ، چراغ و صدای اضافه ای نده ، این کد رو توی activity_create کنار بقیه کد های نوتیفیکیشن اضافه کنید : nb.OnlyAlertOnce = True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنون از سورست("DownloadNotification.zip")؛من تو برنامم از این سورس استفاده کردم ولی تو برنامم چون کتابخونه "HttpUtils2" فعال وتو سورس شما هم سرویس ماژول" HttpUtils2Service" وجود داره؛ موقع اجرا ارور میده که باید یکی از این دو تارو حذف کنم؛ حالا هرکدومشونو حذف میکنم برنامم بامشکل مواجه میشه ؛ چیکار باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اینم سورس که از موضوع معلومه چیه و سورس LargeFileDownload که خود ارل دادش و من فقط نوتیفیکیشن رو بهش اضافه کردم و کتابخونه هم داخل فایل zip هست ، اینو همینجوری تستی نوشتم اگه مشکلی داشت برطرف کنین و یا بگین حتما اون چند تا ماژول هم همون ماژول های کتابخونه HttpUtils هست و لازم نیس کاری به اون ها داشته باشین دکمه کنسل رو هم به نوتیفیکیشن اضافه کردم که باز هم میتونین هر چیزی خواستین اضافه کنین DownloadNotification.zip سلام ممنون از سورست("DownloadNotification.zip")؛من تو برنامم از این سورس استفاده کردم ولی تو برنامم چون کتابخونه "HttpUtils2" فعال وتو سورس شما هم سرویس ماژول" HttpUtils2Service" وجود داره؛ موقع اجرا ارور میده که باید یکی از این دو تارو حذف کنم؛ حالا هرکدومشونو حذف میکنم برنامم بامشکل مواجه میشه ؛ چیکار باید بکنم؟ سورسمو بذارم میتونی درستش کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ من تو برنامم یه دکمه برای آپدیت دارم و دکمه پخش فیلم هم دارم اگه فقط از این ماژول ها استفاده کنم وقتی دکمه آپدیتو بزنم برنامه فورس کلوز میشه؛اگرم کتابخونه HttpUtils2 رو فعال کنم واسم سرویس ماژول HttpUtils2Service رو عوض کنم درصد دانلودو نشون نمیده؟ میتونی همین سورسی که گذاشتی رو جوری تغییرش بدی که اگه کتابخونه HttpUtils2 فعال بود بازم درصد دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون بده؟خدایی کارم خیلی گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ برای استفاده از کتابخونه httputils و این سرویس دانلود از این سورس استفاده کنید تا دیگه ارور نده. http://s5.picofile.c...opy_2_.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ برای استفاده از کتابخونه httputils و این سرویس دانلود از این سورس استفاده کنید تا دیگه ارور نده. http://s5.picofile.c...opy_2_.rar.html داداش خدا خیرت بده که درستش کردی خیلی دنبالش بودم؛حالا مثلا اگه بخوایم بگیم که اگه این فایل وجود داشت دیگه دانلودش نکن،کدشو باید کجا بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ داداش خدا خیرت بده که درستش کردی خیلی دنبالش بودم؛حالا مثلا اگه بخوایم بگیم که اگه این فایل وجود داشت دیگه دانلودش نکن،کدشو باید کجا بنویسم فایل رو اول دانلود میکنی Sub dd_Complete(Job As httpjob1) If Job.Success Then Dim out1 As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/masir/",""a.mp3",False) File.Copy2(Job.GetInputStream, out1) out1.Close بعدا دوباره باید چک کنی اگر اینجا نبود دانلود کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ فایل رو اول دانلود میکنی Sub dd_Complete(Job As httpjob1) If Job.Success Then Dim out1 As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/masir/",""a.mp3",False) File.Copy2(Job.GetInputStream, out1) out1.Close بعدا دوباره باید چک کنی اگر اینجا نبود دانلود کنه داداش من وقتی کدهامو میذارم تو این سورسی که گذاشتین باز همون مشکل پیش میاد یعنی درصد دانلودو تو نو تی فیکیشن نشون نمیده؛سورسو پیام خصوصی دادم بی زحمت درستش کنید؛ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ الحمدلله مشکلم حل شد کلا از یک روش دیگه برا نمایش رودند دانلود در نوتیفیکیشن استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ جناب ذاکر می شه راه حلت را هم بفرمایید گره از کار بقیه دوستان هم باز بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ جناب ذاکر می شه راه حلت را هم بفرمایید گره از کار بقیه دوستان هم باز بشه ممنون آموزششو آماده کردم قراره بذارمش تو فروشگاه،تو این آموزش به راحتی با سه خط کد روند دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون میدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ آموزششو آماده کردم قراره بذارمش تو فروشگاه،تو این آموزش به راحتی با سه خط کد روند دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون میدیم از چه روشی داداش گلم ؟ من دارم روی یک برنامه کار میکنم که نیاز به این برنامه دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ از چه روشی داداش گلم ؟ من دارم روی یک برنامه کار میکنم که نیاز به این برنامه دارم یه خورده صبر کنید ان شا الله به زودی تو فروشگاه قرار میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ الحمدلله مشکلم حل شد کلا از یک روش دیگه برا نمایش رودند دانلود در نوتیفیکیشن استفاده کردم اخوی میشه بگی چه روش داری استفاده می کنی؟ کار ما گیره!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اخوی میشه بگی چه روش داری استفاده می کنی؟ کار ما گیره!! دوست عزیز لازم نیست که تاپیک قدیمی رو بالا بیارید ، ایشون گفتند آموزش رو تهیه و در فروشگاه قرارمی دند ، دیگه هر وقت قرار دادند به شما نمایش داده میشه دیگه! لازم نیست که پست بزنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام یه کمک کوچولو بهم میکنیداین رو چجووری بگم داخل کدوم پوشه دانلود کن.یه خط کدشو نمیدونم کجا بنویسمو اینکه گفتید اگه فایل داخل میسر x بود دیگه دانلود نکنوقتی متغییر Dim out1 As OutputStream رو تعریف میکنم نمیشناسهاگه کتابخانه ای چیزی داره بی زحمت لطف کنید بگیدیکی دوبار در این انجمن سوال پرسیدم که کسی جواب نداده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اخوی میشه بگی چه روش داری استفاده می کنی؟ کار ما گیره!! دوستان بنا به دلایلی نشد فعلا سورسو داخل فروشگاه قرار بدم هرکی خواست پیام خصوصی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.