رفتن به مطلب
  • 0

ذخیره متن در دیتابیس


آرمین بشارت

سوال

سلام دوستان

بنده توی اکتیویتی سه تا ادیت تکست قرار دادم که می خوام با کلیک رو باتون، متن این سه تا فیلد داخل دیتابیس آفلاین ذخیره بشه

می تونید کمکم کنین؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

:|

برادرم، عجله داریا!!!

تازه وارد که نیستی قوانینو ندونی عزیزم، پست اسپم، اخطار داره و تاپیکت حذف میشه!!!

این بار، استثنا هست

 

خوب

id رو باید اتو نامبر و کلید دار کنی توی نویکتت

Dim sql1 As SQL
sql1.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl VALUES(NULL,?,?,?)",Array As Object(text1.text,text2.text,text3.text))

این از این

فراخوانی هم بخوای بکنی که مشخصه دیگه

دیتابیس رو کپی و اینیشیالایز میکنید

 cur = sql1.execuery("SELECT * FROM tbl WHERE id = 0")
cur.position = 0
label1.text= cur.getstring("text1)
label2.text= cur.getstring("text2)
label3.text= cur.getstring("text3)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

sql.exenonquery2("INSERT INTO tbl Values('1',?,?,?)",array as object (edit1.text,edit2.text,edit3.text))

اینو یه تست بزن

توی کوئری، علامت سوال مینویسیم، بعد با ارایه، اون ویویی که متن داره رو به ترتیب قرار میدیم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون ولی کوئری چیه؟ نفهمیدم اون علامت سوالا چین.

ضمنا لازمه دیتابیس رو تغییر بدم

در حالا حاضر دیتابیس من فقط یه ستون آی دی و یه ستون متن داره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم

خوب شما گفتید سه تا ادیت تکست دارید که میخواین متنشون بره تو بانک؟

شما با دستورات sql اشنایی دارید؟

این دستور، دستور ورود به بانکه

علامت سوالا، برای ایتم هایی هست که از طریق ویو ها وارد میشن

میتونی یه شکل دیگه هم بنویسی

sql.exenonquery2("INSERT INTO tbl Values('1',?)",array as object (edit1.text))

این کوئری، میاد و توی دو تا ستونت میذاره

ستون اول ای دی که اگه مقدارش رو اتو نامبر گذاشتی، باید به جای '1' عبارت NULL رو قرار بدی

اگه میخوای با یه بار کلیک، هر سه تا متنت توی سه تا ریکورد برن، این دستور رو سه بار، با سه تا ادیت تکست مختلفت باید بنویسی :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید سرتون رو درد اوردم ولی این دفعه مو به مو می گم تا بلکه مشکلم حل شه و رفع زحمت کنم

توی دیتابیس یه تیبل به اسم tbl درست کردم

توش چهار تا ستون گذاشتم؛ id،text1،text2،text3

تویه اکتیویتی سه تا ادیت تکست و یه باتون گذاشتم

با کلیک رو باتون می خوام متن سه تا فیلد به ترتیب توی سه تا ستون text1،text2،text3 ذخیره شه و تویه ستون آی دی هم به صورت خودکار یه آی دی داده بشه که بعدا با اون بشه متن سه تا فیلد رو فراخونی کنم

حالا می تونید مثل من مو به مو جواب بدید، ثواب داره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...