رفتن به مطلب
  • 0

farzadshami45

سوال

با سلام و درود خسته نباشید به همه دوستان عزیز! :gol:

 

سوالی ک داشتم اینه :

ببینید من ی سورس دارم ک ایدی مطلب دیتابیس رو میگیره بعدش پوشه فایل رو چک میکنه اگه با اون آیدی عکسی ذخیره شده بود اون رو نشون میده

bbbb.Initialize(File.DirAssets,esmax& ".gif")
	imm1.Bitmap=bbbb
	imm1.Width=98%x
	imm1.Left=1%x
	imm1.Height=(bbbb.Height * 100%x)/bbbb.Width

همونطور ک مشاهده میکنید!(البته قبلش معرفی کردن ک ایدی رو چک کنه)

esmax=Main.cur1.GetString("id")

اما حالا مشکل :

مشکل اینجاس ک این سورس برای عکسایی با فرمت  .jpg طراحی شده با عوض کردنن فرمت ورودی الان فایل .gif رو نشون میده ولی ..... ولی اینکه اجراش نمیکنه !!

یکم گشتم فهمیدم کتابخونه لازم داره واسه اجرا !

دوستان اگه میشه بگید از چه کتابخونه و چجوری باید ازش استفاده کنم ؟؟؟؟؟/

ممنون از لطفتون پیشاپیش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

بنده کدشو دقیق نمیدونم چی به چیه ولی چنتا اشکال داری 

این کد :

timer1.Initialize("timer1",0)

آیا توی اموزش اینترول روی 0 بود ؟ اصلا تایمر با این اینترول به نظرتون کار میکنه ؟

 

اشکال دوم :

Sub timer1_tick
	timer1.Enabled = False
	frame = frame + 1
	If frame >=  gif.FrameCount Then
	frame = 0
	End If
	timer1.Interval = gif.Delay(frame)
	imm1.Bitmap = gif.Frame(frame)
	timer1.Enabled = True
End Sub

این کد از رویداد بالا :
 

	timer1.Enabled = False

به نظرتون کامپایلر با رسیدن با این خط کد چه عکس العملی داره ؟ تایمر غیر فعال میشه.

پس طبق اموزش و یا سورس بنده عمل کنید.فک نکنم به این شکلی که شما نوشتید عمل کرده باشن

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بنده کدشو دقیق نمیدونم چی به چیه ولی چنتا اشکال داری 

این کد :

timer1.Initialize("timer1",0)

آیا توی اموزش اینترول روی 0 بود ؟ اصلا تایمر با این اینترول به نظرتون کار میکنه ؟

 

اشکال دوم :

Sub timer1_tick
	timer1.Enabled = False
	frame = frame + 1
	If frame >=  gif.FrameCount Then
	frame = 0
	End If
	timer1.Interval = gif.Delay(frame)
	imm1.Bitmap = gif.Frame(frame)
	timer1.Enabled = True
End Sub

این کد از رویداد بالا :

 

	timer1.Enabled = False

به نظرتون کامپایلر با رسیدن با این خط کد چه عکس العملی داره ؟ تایمر غیر فعال میشه.

پس طبق اموزش و یا سورس بنده عمل کنید.فک نکنم به این شکلی که شما نوشتید عمل کرده باشن

موفق باشید

 

z46k8qd18rfwks406cnf.png

 

بچه ها مشکل نمایش دادنشو حل کردم الان نمایش میده ولی اجرا نمیشه

یه مشکل تو سایز هم دارم البته فعلا رفع شدن مشکل اجرا نشدن مهم تره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

z46k8qd18rfwks406cnf.png

 

بچه ها مشکل نمایش دادنشو حل کردم الان نمایش میده ولی اجرا نمیشه

یه مشکل تو سایز هم دارم البته فعلا رفع شدن مشکل اجرا نشدن مهم تره

 

دوستان ممنون مشکل حل شد

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سرچ معمولی میخواست.

http://answercenter.ir/topic/492-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-gif/

 

واسه  اجرای فرمت های مختف هم میتوننید از تابع EndWith  مربوط به استرینگ ها اینو کنترل کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

گویا اندروید با gifمشکل داره

اگه بخوای دستی انجام بدی میشه یه چیزی تو این مایه ها :

 

میشه فریم های gif رو جدا و با png ذخیره کرد ، بعد داخل یه آرایه از نوع BitmapDrawable قرار داد

Dim img_loader(9) As BitmapDrawable
For i=1 To 8
             img_frame(i).Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"frame" & i & ".png"))
            img_frame(i).Gravity=Gravity.CENTER
        Next

بعد داخل یه تایمر با یه شمارنده public هر دفعه یکی از عناصر آرایه استفاده بشه و به شمارنده یکی اضافه بشه

اگه به انتهای آرایه رسید بره به اولین عنصر

Sub Timer_Tick
Button1.Background=img_frame(frame_num)
    frame=frame+1
    If frame=9 Then frame=1
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

درودی مجدد

اینو که توی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) گذاشتم

timer1.Initialize("timer1",0)

بعد کد های بالا رو بدین نحو تغییر دادم

Try
	gif.DisposeFrames
	gif.Load(File.DirAssets,esmax& ".gif")
	frame = 0
	timer1.Interval = gif.Delay(frame)
	imm1.Bitmap = gif.Frame(frame)
	 timer1.Enabled = True
Catch

بعد اینم ب پروزه اضافه کردم

Sub timer1_tick
	timer1.Enabled = False
	frame = frame + 1
	If frame >=  gif.FrameCount Then
	frame = 0
	End If
	timer1.Interval = gif.Delay(frame)
	imm1.Bitmap = gif.Frame(frame)
	timer1.Enabled = True
End Sub

الان صفحه رو میاره ولی عکس نشون داده نمیشه!!!!!

عکس نشون داده نمیشه!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...