رفتن به مطلب
  • 0

باگ داخل کتابخانه Farakhani 3


Kazem Forghani

سوال

سلام.

کتابخانه Farakhani 3 یه مشکل داره.

هر با که Initialize می کنیم می آد فایل دیتابیس رو کپی می کنه.

که با این کار لیست علاقه مندی ها حذف می شه

از آقای اسکندری خواهش می کنم این مشکل رو فوری رفع کنن و کتابخانه رو در دسترس عموم قرار بدن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

جناب فرقانی عزیز، اصلا حرفتون صحت نداره

کتابخونه در هر بار اینیشیالایز، میاد و چک میکنه اگه فایل دیتابیس کپی و Sql اینیشیالایز نشده، اونو اینیشیالایز میکنه

پس اصلا هیچ نوع Lost Data ای نداریم به هیچ وجه

اگه مشکلی دارید توی علاقه مندی، کدهاتون باید بررسی شه!!!!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

جناب فرقانی عزیز، اصلا حرفتون صحت نداره

کتابخونه در هر بار اینیشیالایز، میاد و چک میکنه اگه فایل دیتابیس کپی و Sql اینیشیالایز نشده، اونو اینیشیالایز میکنه

پس اصلا هیچ نوع Lost Data ای نداریم به هیچ وجه

اگه مشکلی دارید توی علاقه مندی، کدهاتون باید بررسی شه!!!!!!

ببخشید اگر من اشتباه می کنم اما این کد هام:

TF = fara.FarakhaniString("ID",id,"FAV")
If TF = 0 Then
	Try
		fara.Update1("FAV","1",id)
		btn_fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav2.png"))
		ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False)
	Catch
		ToastMessageShow("دوباره تلاش کنید!",False)
	End Try
else if TF = 1 Then
	Try
		fara.Update1("FAV","0",id)
		btn_fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav1.png"))
		ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False)
	Catch
		ToastMessageShow("دوباره تلاش کنید!",False)
	End Try
End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما الان ارورت چیه؟

ارور داری؟

یا توی لیست علاقه مندیهات، چیزی ثبت نمیشه؟

اون قسمت ID رو از از کجا میاری؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما الان ارورت چیه؟

ارور داری؟

یا توی لیست علاقه مندیهات، چیزی ثبت نمیشه؟

اون قسمت ID رو از از کجا میاری؟

1 - اروری چیزی ندارم.

2 - نخیر.

3 - تو لیست علاقه مندی ها چیزی ثبت نمی شه و وقتی هم از برنامه می رم بیرون و باز بر می گردم حتی اون Btmap هم دیگه بم گراند دکمه نیست! البته بگم که من اول باز شدن اکتیویتی چک می کنم که در اگر 1 بود یعنی تو لیست علاقه مندی هاست و اگر نه هم که نیست دیگه.

4 - اون id یک متغیر هست که رکورد رو مشخص می کنه. مثلا می گه رکورد 12 رو آپدیت کن. یه متغیر از نوع int.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میدونم ای دی چیه اقای فرقانی :)

میگم مقدار ای دی رو از مجا میاری

چه دستوری رو به کار میبری که ای دی رو بگیری....؟؟؟

Tf رو از چه دیتا تایپی قرار دادید؟

کدهارو کامل بذار که الکی پست نذاریم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میدونم ای دی چیه اقای فرقانی :)

میگم مقدار ای دی رو از مجا میاری

چه دستوری رو به کار میبری که ای دی رو بگیری....؟؟؟

Tf رو از چه دیتا تایپی قرار دادید؟

کدهارو کامل بذار که الکی پست نذاریم...

1 - یه دکمه هست که با کلیک کردن روش یکی به متغیر id اضافه می شه و میره به رکورد بعد توی دیتابیس. یعنی تو رویداد کلیک دکمه:

dim id as int
id = id + 1

2 - و وقتی هم روی دکمه btn_fav کلیک می شه :

Sub btn_fav_Click
	Dim TF As String
	TF = fara.FarakhaniString("ID",id,"FAV")
	If TF = 0 Then
		Try
			fara.Update1("FAV","1",id)
			btn_fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav2.png"))
			ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False)
		Catch
			ToastMessageShow("دوباره تلاش کنید!",False)
		End Try
	else if TF = 1 Then
		Try
			fara.Update1("FAV","0",id)
			btn_fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav1.png"))
			ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False)
		Catch
			ToastMessageShow("دوباره تلاش کنید!",False)
		End Try
	End If
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان دارم کاریو انجام میدم

تا صبح سغی میکنم یه سورس با فراخوانی برات بنویسم

http://answercenter.ir/topic/5769-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1/

اینم ببین، مفیده

 

 

من نمیدونم این id شما چیکار میکنه کلا

تا جایی که میدونم، ای دی رو از ماژول قبلی باید بگیرید و برای فراخوانی استتفاده کنید

حالا شما با این سورس کار کنید

منم با فراخوانی براتون تهیه میکنم

اینکه تصویر عض میشه و بعد که بر میگردید مثه قبله، یه چیز بدیهی هستش چون تصویر رو با کلیک عوض میکنید

نه اینکه اگه اضافه شده بود، تصویر عوض شه

در کل، فکر نمیکنم بشه بهش گفت باگ توی کتابخانه!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقای فرقانی عزیز

برای علاقه مندی، بهتره با روش اصلی برید که سورسش رو هم کاملا قرار دادم، چون کتابخونه حلقه رو خودش ایجاد میکنه و نمیتونید تصویری که میخواین رو بذارید برای اضافه شده به علاقه مندی ها

همچنین میتونید از کتابخانه اقا شهریار عزیز استفاده کنید، من خودم استفاده نکردم اما از تصاویری که قرار دادن، میشه فهمید که میتونید تصویر علاقه مندی و عوض کنید......

این از این

 

حالا شما ایرادی گرفتی از کتابخونه که هر بار میاد اینیشیالایز میکنه و ما دیتا از دست میدیم

یعنی با هر بار باز شدن برنامه، تغییراتی که از درون برنامه ایجاد شده، از بین میره

سورس زیر، کاملا این ایراد شما رو بی اساس میکنه و نشون میده که کتابخونه، در این زمینه، کاملا درست کار میکنه و هیچ گونه باگی در اینیشیالایز کتابخونه Sql نداره!!!!

پس بحث این ایراد، بسته است!!!

 

سورس زیر رو در شبیه ساز اجرا کنید

روی هر ایتمی که میخواین کلیک کنید و اسم اون ردیف به shahab تغییر پیدا میکنه، همونطور که در سورس سه خطی ای که نوشته شده، معلومه.....

برنامه رو کاملا ببندید، دوباره از توی شبیه ساز اجراش کنید، میبینید اسم هنوز هم shahab هست، 

پس ایرادتون همونطور که گفتم، کاملا بی اساسه!!!

 

mrforghani!!!.rar

موفق تر باشید :gol: :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با نشکر از توضیحات مفید ما ،

مشکل حل شد و از کتابخونه SQL استفاده کردم.

خواهشمدنم تاپیک رو قفل کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...